Pizzasütő

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Nedis FCPM100FRD pizzasütő és grillsütő, 1800 W, piros
Ár: 23 080,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Bestron APZ400Z Viva Italia pizzasütő, 1800Watt, fekete
Ár: 30 490,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

Pizzasütők

Az otthoni pizzasütés nagyszerű módja annak, hogy az étkezést szórakoztatóvá és interaktívvá tegyük. Egy profi pizzasütő lehetővé teszi, hogy a család minden tagja a saját ízlése szerint készítse el kedvenc olasz falatjait, emellett pedig a hagyományos sütőkkel összehasonlítva sokkal autentikusabb eredményt érhetünk el. Az otthoni pizzasütők kialakítása lehetővé teszi, hogy a pizza alja ropogós legyen, miközben a feltétek tökéletesen megsülnek és a sajt gyönyörűen ráolvad.

A modern pizzasütők technológiai fejlődésének köszönhetően a pizzakészítés egyszerűbb, mint valaha. A legtöbb készülék kompakt méretű, így könnyen elfér a konyhában vagy akár a teraszon is és számos különböző modell közül választhatunk, attól függően, hogy milyen típusú pizzát szeretnénk készíteni.

Egyre több pizzasütő kapható elektromos változatban, melyek könnyen kezelhetőek és gyorsan felmelegszenek. Az ilyen típusú gépek rendszerint hőmérséklet-szabályozóval és időzítővel vannak felszerelve, ami megkönnyíti a tökéletes pizza elkészítését.

Válassz most pizzasütőink közül és varázsolj igazi, tradicionális olasz pizzát szeretteidnek!