Szendvicssütő

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Home by Somogyi HG SZ 03 Szendvicssütő, 750W, fekete
Ár: 6 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Crown CEPG800 Parti grill, Retro melegszendvics sütő
Ár: 7 790,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Az egyszerű, de nagyszerű harapnivalók egyik legjobbja a melegszendvics. A melegszendvicsre szinte bármilyen feltétet tehetünk, az egész a fantáziánkra és ízvilágunkra van bízva, de ma már többféle melegszendvicskrém is beszerezhető a boltok polcairól. A tökéletes melegszendvics elkészítéséhez viszont szükségünk lesz egy remek melegszendvics sütőre. Ma már számtalan típusú szendvicssütő közül válogathatunk, a gyártók napjainkban meglehetősen modern készülékeket dobnak piacra, melyek megjelenésükben is feldobják környezetüket.

A megfelelő típusú kiválasztásánál okvetlen vegyük figyelembe a sütőfelületet, hiszen ez meghatározza a tisztításának a nehézségi fokozatát. Ideálisnak bizonyulhat a teflon, hiszen tapadásmentes, így a tisztítása könnyen, rövid idő alatt elvégezhető. Célszerű olyat venni, amiben többféle kenyeret is süthetünk, négyszög alakút, toast kenyeret, bagettet vagy hagyományos kenyeret egyaránt. Az efféle szendvicssütőknél a felület jellemzően nincs ketté osztva. Az sem árt, ha van a sütőn egy jelzőfény, ami felvillan, amikor a finomság megsült. A mai szendvicssütőkön időzítő és hőmérséklet-szabályozó is lehet.

Kínálatunkban kiváló szendvicssütőket találhatsz, amelyek garantáltan a segítségedre lesznek abban, hogy pillanatok alatt mennyei falatokat dobhass össze.