Tescoma Delicia mechanikus 3 funkciós tésztagép 630872
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 549 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
1 év
Sku
630872
Ár: 17 490,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Konyhai kisgépek
Típus
Mechanikus tésztagép
Használat
háztartási
Készülék Anyaga
Rozsdamentes acél, minőségi fém, ellenálló műanyag
Mosogatógépben Tisztítható Alkatrészek
Nem
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Tescoma Delicia tésztagép

Házi taglioni, fettuccine, lasagne és levesmetélt típusú tészták készítésre. A stabil asztalhoz rögzítés érdekében masszív csavarral ellátva. Első osztályú, rozsdamentes acélból, minőségi fémből és ellenáló műanyagból készült. A használati utasítás receptekkel a csomagolásban található.

A Tescoma tésztakészítő
- nyújt
- vág 1,5 mm cérnametéltet
- vág 6mm szélesmetéltet

- könnyen tisztítható, ronggyal vagy ecsettel (tisztítóecset mellékelve)

Igazi olasz házitészta (Pasta) elkészítéséhez:

Hozzávalók:

  • 250 g búza finomliszt
  • 250 g durumbúza liszt
  • 5 db tojás 
  • víz kb. 2,5 dl
  • Keverd össze a kétféle lisztet egy tálban.
  • Öntsd a lisztet egy deszkára, púpozd fel, majd alakíts ki egy mélyedést a közepén. A tojásokat ebbe üsd bele.
  • Keverd a tojásokat villával, és alaposan dolgozd össze a liszttel. Ne adj hozzá sót!
  • A vizet folyamatosan adagolva gyúrd össze a tésztát kézzel, amíg teljesen sima és homogén nem lesz.
  • Ha a tészta túl száraz, adj hozzá vizet, ha túl ragacsos, adj hozzá egy kis lisztet.
  • A tökéletes tészta soha nem ragad az ujjadhoz, és egy rugalmas masszát alkot.
  • Amikor elkészültél vele, szórd meg enyhén liszttel, és vágd kb. 3 centis szeletekre.

A szeleteket lapítsd ki, szórd meg liszttel, és kezdődhet a nyújtás a Tescoma tésztagéppel.

  • Állítsd a gép szabályozógombját a 7-re úgy, hogy a két sima görgő teljesen nyitva legyen.
  • Tedd a tésztát a görgők közé, és kezdd el a gép karját forgatni az óramutató járásával megegyező irányban.
  • Az első kilapított lapot hajtsd félbe és újra nyújtsd ki a 7-es állásban.
  • Ezután állítsd a szabályzógombot 6-es állásba, és tekerd le újra a tésztát.
  • Ezt a lépést addig ismételd 5-6 alkalommal egyre kisebb számot választva a gombon, amíg a tésztalap hosszú, vékony és szabályos formájú lesz.

Vásárlói vélemények