Tojásfőző

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

A megadott feltételekkel nem található termék.

Kifutott termékek

Caso E7 Elektromos tojásfőző, 350 W, Ezüst(2770)
Kifutott, nem rendelhető!
Caso ED 10 Elektromos tojásfőző és pároló, 400 W, Ezüst (2772)
Kifutott, nem rendelhető!
Gastroback Design Mini 42800 Tojásfőző
Kifutott, nem rendelhető!
Clatronic EK3321 tojásfőző 400W, Inox
Kifutott, nem rendelhető!
Steba EK 5 Elektromos Tojásfőző, 8 tojáshoz
Kifutott, nem rendelhető!
Bestron AEC1000CO Tojásfőző
Kifutott, nem rendelhető!
Bestron AEC700 Tojásfőző
Kifutott, nem rendelhető!

Ma már számtalan eszköz a rendelkezésünkre áll, ami megkönnyíti dolgunkat a konyhában. Ilyen berendezés a tojásfőző is, ami nem csak arra alkalmas, hogy tojást főzzön, hanem például omlettet is készíthetünk benne. Tojásfőzőkből több típus létezik, melyek árban és funkciókban is különböznek egymástól, éppen ezért néhány szempontot át kell gondolnunk vásárlás előtt.

A tojásfőző nagyon hasznos azoknak az egyéneknek is, akik tartják a fehérjetartalmú étrendet, hiszen a készülék számos tojásos étel elkészítését teszi lehetővé. A tojásfőző árammal működik, a tojásforralás menete pedig rendkívül egyszerű. A tojásfőzőn azt is be lehet állítani, hogy milyen keménységű tojást szeretnénk, főzhetünk akár lágytojást is. A készülék jelzi, ha a tojások elérték a kívánt állagot, majd kikapcsolja magát. A könnyű használat mellett a tisztítás is pofon egyszerű, de a részletes tájékoztatót célszerű alaposan átolvasni.

Válassz kínálatunkból tojásfőzőt és készíts mennyei falatokat, arról nem beszélve, hogy a készülékben a héj sem reped meg.