Brita Fill & Go Microdisc szűrőbetét 3 db
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
BRITA_Microdisc
Ár: 4 790,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Általános tulajdonságok
Csomag tartalma
3 db
Típus
szűrőbetét
Teljesítmény
kb. 150 liter
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Az innovatív és kompakt BRITA Filter Disc vízszűrő technológia segítségével a kancsó hatékonyan csökkenti a csapvízben található a klór és egyéb, a víz ízét károsan befolyásoló szennyeződések mértékét.

Ezt a típusú vízszűrő korongot a BRITA Fill&GO Vital és a BRITA Fill&GO Activekulacsokhoz tudod használni.

A cserélhető szűrő mikrolemezeket 4 hetente vagy 150 liter víz szűrése után érdemes cserélni.

Kiszerelése: 3 db/doboz

A szűrőkorong előkészítése használatra

Az új szűrőkorongot használatba vétel előtt folyó csapvízzel mind a két oldalán kb. 30 mp-ig át kell mosni, hogy az esetleg a tárolás alatt levált aktívszén-szemcse port eltávolítsa.
A kancsó vagy kulacs első feltöltésekor aktiválódik a szűrőkorong. A BRITA azt javasolja, hogy ezt az első szűrt víz adagot öntsd ki. A kancsó vagy kulacs másodszori feltöltése már fogyasztható.
Fontos információk

A Fill&Serve vízszűrővel kizárólag a helyi vízművek által szolgáltatott csapvizet lehet tisztítani.
A rendelkezések értelmében a helyi vízmű által szolgáltatott csapvíznek mindenkor meg kell felelnie a törvényekben rögzített ivóvíz minőségi előírásainak. Amennyiben a helyi hatóságok, vagy a helyi vízmű olyan utasítást tenne közzé, hogy a csapvíz csak forralás után fogyasztható, úgy ez a BRITA készülékkel szűrt vízre is vonatkozna.
Ha egy ilyen bejelentés után a hatóságok azt megszüntetik, úgy a kancsót alaposan meg kell tisztítani, és egy új szűrőkorongot kell bele tenni. Bizonyos személyek számára (pl. csecsemők, vagy csökkent immunrendszeri betegségben szenvedők) általánosságban is igaz, hogy ők csak forralt vizet fogyaszthatnak, ez esetben ez a szűrt vízre is igaz az Ő esetükben.

A BRITA Fill&Serve vízszűrővel szűrt víz is egy emberi fogyasztásra szánt, romlandó élelmiszer, ezért a BRITA Fill&Serve szűrővel szűrt vizet egy napon belül tanácsos felhasználni, elfogyasztani.
Kérjük a vízzel töltött kancsót vagy kulacsot tartsd a hűtőszekrényben. Kerüld a kancsó vagy kulacs tárolásával a direkt napfényes helyeket. Ha a kancsót vagy kulacsot huzamosabb ideig nem használta senki, a BRITA javasolja egy új szűrőkorong használatát.
A szűrési teljesítmény folyamatos megőrzése, és a mindig friss ivóvíz biztosítása érdekében javasoljuk, hogy a szűrőkorong sose száradjon ki.
Egyes helyeken a csapvíz szűrése jelentősen lassabban történik meg, ilyen esetekben javasolt a szűrőkorong a javasoltnál is gyakoribb cseréje.

Mindig tartsd tisztán a tölcsér levegőző nyílásait is.
Színes élelmiszer eredetű szennyeződéseket (pl. ketchup, mustár) azonnal távolítsd el egy puha ruha, vagy törlőpapír segítségével a kancsóról.
Soha ne tisztítsd a kancsót vagy kulacsot erősen színesen szennyezett edényekkel együtt. így meg tudod óvni a kancsót vagy kulacsot a nem kívánatos elszíneződéstől.
A szűrőkorongokat mindig száraz, hűvös helyen tárold, sértetlen csomagolásban.
A kancsó leselejtezésekor a helyi előírásokat tartsd szem előtt.

Felelősség
A BRITA ill. a forgalmazó nem vállalnak felelősséget a használati utasítás be nem tartásából eredő esetleges károkért.

Vásárlói vélemények