Brita BR1020336 Fill&Go Active vízszűrő kulacs, 600 ml, kék
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
Brita_kék
Ár: 5 290,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Mosogatógépben mosható
Igen
Kapacitás
600 ml
Eltávolított szennyeződések
Réz - Klór
Csomag tartalma
1 x Üveg vízszűrő
Szélesség
7,2 cm
Magasság
22 cm
Szűrő kapacitása
150 ml
Szűrés módszer
Faszén
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Tulajdonságok:

A BRITA mindenre gondolt, amikor feltalálta a Fill&Go Active vízszűrős kulacsot!

- Ahogyan a neve is mutatja (Fill&Go – “töltöd&mész”), a kulacs lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor hidratálódni tudj, akkor amikor aktív vagy.  Séta, utazás vagy jogging közben, fitness és tánc órákra egyaránt. A  Fill&Go Active kulacs mindig rugalmasságot nyújt önnek.

- A kulacs szűrési elve azonos a BRITA szűrőkancsókéhoz, ám van egy előnye: a mobilitás. (A Fill&Go kulacs esetében a víz szűrése a fogyasztás alatt történik meg, a szűrőlemez segítségével, míg a BRITA kancsók esetében a szűrt víz kerül a kancsóba).

- Más szavakkal, a BRITA technológia mozgásba kerül, bárhová is megy, csak megtölti az üveget és máris friss szűrt vízhez jut.

- A BRITA lemezek segítségével, amelyeket a Fill&Go kulacsokhoz adaptáltak, a csapvíz annak legjobb formájában jut önhöz: klór szag és íz nélkül, csökkentett szennyeződés, nehézfém (réz, ólom) és mész tartalommal.

- A Fill&Go Active kulacs tartós és könnyű, anyaga Premium minőségű BPA mentes műanyag, kettős szereppel bír: megszűri a vizet és tárolja azt.

- A nagyon praktikus, 600 ml-es, 22 cm magas és  7,2 cm átmérőjű üveg, minden táskában helyre talál, de az olyan helyeken is, mint pl. az autók ajtójának üvegtartója.

- A kulacs tetejébe van a vízszűrő lemez, a tető tökéletesen zár, amikor pedig inni szeretne, akkor vagy leveszi a dugót vagy használja a szívószálat, amellyel az üveg el van látva.

- Ugyanakkor a termék egy gazdaságos megoldást nyújt, a szűrőlemezt hetente egyszer kell cserélni (az üveg újra felhasználható), ugyanakkor nagyon környezetbarát, ha csak a nagyon nehezen lebomló petpalackokra gondolunk.

- A kulacsok megnyerő kinézetét az is fokozza, hogy több színben kaphatók lila, kék, rózsaszín és zöld), így a család tagjai könnyedén megkülönböztethetik.

- A termék mosogatógépben tisztítható (maximum 50°C-on).

Vásárlói vélemények