Brita Fill&Go Vital vízszűrős kulacs, 600 ml (zöld)
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 549 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
Vitalzold
Ár: 5 290,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Általános tulajdonságok
Űrtartalom
600 ml
Típus
kulacs
Szín
Zöld
Méret
600 ml
Vásárlói vélemények
Termékleírás

A BRITAmindenre gondolt, amikor feltalálta a Fill&Go Vitalvízszűrős kulacsot!

Ahogyan a neve is mutatja (Fill&Go - “töltöd&mész”), a kulacs lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor hidratálódni tudj (séta, utazás vagy jogging közben).

A kulacs szűrési elve azonos a BRITA szűrőkancsókéhoz, ám van egy előnye: a mobilitás. (A Fill&Go kulacs esetében a víz szűrése a fogyasztás alatt történik meg, a szűrőlemez segítségével, míg a BRITA kancsók esetében a szűrt víz kerül a kancsóba).

Más szavakkal, a BRITA technológia mozgásba kerül, bárhová is megy, csak megtölti az üveget és máris friss szűrt vízhez jut.

A BRITA lemezek segítségével, amelyeket a Fill&Go kulacsokhoz adaptáltak, a csapvíz annak legjobb formájában jut önhöz: klór szag és íz nélkül, csökkentett szennyeződés, nehézfém (réz, ólom) és mésztartalommal.

A Fill&Go Vitalkulacs tartós és könnyű, anyaga jóminőségű BPA mentes műanyag, kettős szereppel bír: megszűri a vizet és tárolja azt.

A nagyon praktikus,600 ml-es, 22 cm magasés7,2 cm átmérőjű üveg, minden táskában helyre talál, de az olyan helyeken is, mint pl. az autók ajtójának üvegtartója.

Ugyanakkor a termék egy gazdaságos megoldást nyújt, a szűrőlemezt hetente egyszer kell cserélni(az üveg újra felhasználható), ugyanakkor nagyon környezetbarát, ha csak a nagyon nehezen lebomló petpalackokra gondolunk.

A kulacsok megnyerő kinézetét az is fokozza, hogy több színben kaphatók (lila, kék, rózsaszín és zöld), így a család tagjai könnyedén megkülönböztethetik.

A termék mosogatógépben tisztítható (maximum 50°C-on).

Vásárlói vélemények