TEFAL SV8022E4 Express gőzállomás
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Raktáron, 1-2 munkanap
ingyenes
  • Garancia 1 év
  • Sku SV8022E4
Ingyenes házhozszállítás
Ár: 58 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Takarítás, Ruhaápolás
Szín
Kék - fehér
Méret
360 x 260 x 210 mm
Teljesítmény
2800 W
Súly
4,25 kg
Gőznyomás
7,2 bar
Víztartály Űrtartalma
1,8 l
Termékleírás

Extrém nagy teljesítmény és könnyű használat

Express Anti-calc vízkőgyűjtő technológiával felszerelt vasaló, amely a gőz erejével bármely anyagtípus esetében kisimítja még a legmakacsabb gyűrődéseket is. Használatával gyors és megbízható vasalási eredmény érhető el és az új típusú, levehető vízkőgyűjtőnek köszönhetően rendkívül könnyen karbantartható és hosszantartó jó teljesítmény biztosítható. A nagyteljesítményű gőzállomás beállítás nélküli rendszert foglal magába, amely biztonságos, égési sérülés veszélye nélküli vasalást biztosít és a tökéletes csúszást biztosító, modern technológiával ellátott fűtött vasalótalpat.

Könnyen használható nagyteljesítményű gőzállomásos vasaló

Az Express gőzállomásos vasaló Anti-calc vízkőgyűjtő technológiával, modern karbantartási rendszerrel és kiváló gőzölési teljesítménnyel felszerelt, minden anyagtípus vasalására alkalmas, és tartósan nagy teljesítményének köszönhetően gyors és hatékony eredményeket biztosít. Az új, levehető vízkőgyűjtő megkönnyíti a karbantartást és a kiváló teljesítmény mellett meghosszabbítja az élettartamot. Ez a nagynyomású gőzállomás folyamatos, 125 g/perc gőzölési teljesítménnyel, a gyors vasalás érdekében 7,2 baros szivattyúval és 460 g/perc gőzlöket teljesítménnyel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően még a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja. Fedezze fel a kiváló csúszású és hosszú élettartamú Durilium AirGlide vasalótalpnak köszönhető tiszta vasalást és a hosszantartó gőzölési teljesítményt nyújtó, és modern funkciókkal felszerelt, maximális kényelmet biztosító gőzállomást.

Rendkívül jó siklást biztosító, kiváló vasalótalp

A Durilium AirGlide vasalótalp kiváló csúszást biztosít az erőlködésmentes és örömteli vasalás érdekében, optimális gőzelosztás mellett.

Tökéletes eredmény

A 7,2 bar-os szivattyú erőteljes gőznyomást biztosít a gyors vasalás érdekében.

Vízkőmentesítő rendszer a hosszabb élet érdekében

A fejlett anti-calc technológia hosszú távú gőzteljesítményt biztosít, a Calc Clear technológiával, amely megkönnyíti a karbantartást.

Nincs szükség a hőmérséklet beállítására, az abszolút kényelem érdekében

Minden anyagfajta erőlködésmentes és gondtalan vasalása a stabil hőmérsékletet tartó technológiával: a gőz és a hőmérséklet tökéletes kombinációja a 100 %-osan biztonságos vasalás érdekében az anyag megégetésének kockázata nélkül.

Hosszabb vasalás

Nagy kapacitású, 1,8 literes levehető víztartály a hosszabb vasaláshoz. A vasalás során bármikor feltölthető.

Könnyű hordozás és maximális kényelem

A könnyű hordozhatóságot lehetővé tevő zárrendszer teljes biztonságot és kényelmet bitosít.

Erőteljes gőz

Tapasztalja meg a 460 g / perc gőzlöket nyers erejét, párosítva a 125 g / perc folyamatos gőzkibocsátással, hogy a legmakacsabb ráncokat is tökéletesen elsimítsa.

Fertőtlenítse a ruhaneműit

A talplemezből kibocsátott hő és a gőz kombinációja segít a baktériumok akár 99,9% -át is elpusztítani a maximális higiénia érdekében.