Tefal FV6810E0 Ultragliss Plus gőzölős vasaló, 2800 W, 0,27 liter víztartály
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
1 év
Sku
FV6810
Ár: 23 790,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Takarítás, Ruhaápolás
Típus
Vasaló
Szín
Piros
Teljesítmény
2800 W
Víztartály
0,27 l
Tápkábel Hossza
2 m
Doboz tartalma
Vasaló
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Tökéletes eredmények, nagyobb gőzteljesítmény

A TEFAL Ultragliss Plus gőzölős vasaló a mindennapi tökéletes eredmények eléréséhez és hosszú élettartamra lett tervezve, hatékony gőzteljesítménnyel rendelkezik és a legjobb siklást biztosítja a Tefal hasonló termékeihez képest. Ez a nagyteljesítményű gőzölős vasaló 25 %-al nagyobb gőzteljesítményt fejt ki* és 2800 Watt teljesítménnyel rendelkezik a gyors bemelegedésért és a makacs gyűrődéseket is kisimító gőzlöket érdekében.

TEFAL Ultragliss Plus gőzölős vasaló a gőzteljesítmény és kiváló funkciók egész sorának a kombinációja. Egyszerű és hatékony megoldás a mindennapi tökéletes eredmények érdekében. Ez a nagyteljesítményű gőzölős vasaló a 25 %-al nagyobb gőzteljesítménynek* köszönhetően könnyebbé teszi a ruhaápolást, tehát nagyobb hatékonyságú.

 A sima és kiváló siklást biztosító Durilium Airglide vasalótalpat tartós használatra tervezték, védett a karcolással szemben és hosszabb élettartamú, 100 %-osan aktív gőznyílásokkal rendelkezik a maximális gőzelosztás érdekében. Újítsa meg a ruháját a vasaló 2800 W-os, gyors bemelegedést biztosító teljesítményével, a gyorsabb vasalást biztosító, akár 50 g/perc folyamatos gőzkimenettel és simítsa el rajta még a legmakacsabb gyűrődéseket is a 250 g/perces gőzlökettel.

 

Különlegesen hatékony gőzteljesítmény

Tapasztalja meg a gyorsaságot és a nagyobb hatékonyságot a rendkívül hatékony vasalótalpnak köszönhetően, amely 25 %-al nagyobb gőzteljesítményt nyújt a tökéletes eredmények érdekében, amelyre minden nap számíthat.

2800 W a gyors bemelegedésért

A Tefal kiváló gőzölős vasalót kínál, mindennapi használatra, a 2800W energia gyors bemelegedési időt biztosít az olyan teljesítményhez, amely mindig rendelkezésére áll, amikor csak szüksége van rá.

Hatékony vasalási eredmények

Folyamatos, akár 50 g/perces gőzteljesítmény A gyors és kényelmes vasalás és a pár pillanat alatti tökéletes eredmények érdekében.

Nagy teljesítményű gőzlöket

Az erős, akár 250 g/perces gőzlöket nagy teljesítményt nyújt, amely még a vastagabb anyagokat és makacs gyűrődéseket is kisimítja.

Maximális gőzterítés

100 %-osan aktív gőznyílások a maximális hőelosztásért, 30 %-al nagyobb számú gőznyílás az előző generációhoz tartozó Ultragliss vasalóhoz képest, a tökéletes eredményeket biztosító maximális hatékonyság érdekében.

Csúcsminőségű vasalótalp

Durilium AirGlide vasalólap: 1-es számú siklóteljesítmény a Tefaltól. Nagy teljesítményt és gőzterítést biztosít, szabadalmaztatott technológiával ellátott és hosszantartó használatra tervezték.

Öko mód

Takarítson meg energiát az eco üzemmóddal, amely 20 %-al kevesebb energiát fogyaszt, a környezetet kevésbé terhelő teljesítmény és az alacsonyabb villanyszámla érdekében.

Könnyű hozzáférés a pontos vasalóhegynek köszönhetően

A vasaló hegye speciális alakú, aminek köszönhetően a gombok körüli vasalás jóval könnyebb.

 
Vásárlói vélemények