Álló porszívó
Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Scarlett SC-VC80H13 Álló és kézi porszívó
Ár: 19 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Electrolux EERC70IW ErgoRapido 2in1 kézi porszívó
Ár: 28 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Rowenta RH6973WO Vezeték nélküli rúdporszívó, fehér
Ár: 53 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Rowenta RH9690WO X-FORCE 8.60 S AQUA 3 az 1-ben vezeték nélküli...
Új
új
Ár: 87 490,00 Ft
Raktárról azonnal

Porszívóra minden háztartásban szükség van, de nem könnyű eldönteni, hogy az adott otthonba, milyen típusú lehetne a legmegfelelőbb. Éppen ezért nem árt néhány szempontot átgondolnia, mielőtt megvásárolná a készüléket. Többek között figyelembe kell vennie a lakásának a méretét, valamint a padlózat anyagát, például, ha sok a szőnyeg, akkor nem mindegy, hogy mekkora a porszívó szőnyegtisztítási hatékonysága.

Amennyiben a családjában van allergiás, fontos a porvisszabocsájtás mértéke. Jellemzően kimeneti levegőszűrővel szűrik meg a kiáramló levegőt, ezáltal csökken az esélye annak, hogy a mikronnyi méretű szennyeződések visszakerüljenek a levegőbe.

Miért jók az álló porszívók?

Amerikában már évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek az álló porszívók, számos szálloda is az effajta készülékekre esküszik. Óriási előnyük, hogy használatuk egyszerű és könnyű, hiszen nem kell magunk után húzni, így a bútorokat, falat is kisebb eséllyel verjük le. Tárolás szempontjából is kiválóak az álló porszívók, ugyanis kis helyet foglalnak el. Amit még fontos figyelembe vennie, az a Watt szám, amiből kiderül az álló porszívó tényleges szívóereje.

Tekintse meg termékeinket és válasszon kínálatunkból, hogy ragyogó tisztaságot és pormentes környezetet teremthessen otthonában!