Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560 Rúdporszívó, Fehér-lila
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia 2 év
  • Sku RH9479WO
Ár: 79 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Takarítás, Ruhaápolás
Típus
rúdporszívó
Portartály Kapacitás
0,65 liter
Akkumulátor Típusa
Li-Ion
Termékleírás

FLEX: Ott tisztít, ahová más már nem ér el

A vezeték nélküli Air Force Flex porszívó új távlatokat ad a teljesítménynek nehéz takarítási feltételek között. Az új porszívó fejlett technológiája a zseniális hajlékony dizájnra épül, amelynek köszönhetően az alacsony bútorok alatt akár 5x mélyebbre is képes behatolni, mindezt felülmúlhatatlan teljesítménnyel. A kezelése ráadásul rendkívül könnyű, amellyel a takarítás gyerekjátékká válik. Ezen felül nagy, akár 100 Airwatt szívóteljesítményt kínál, amellyel minden sarokból tökéletesen eltávolítja a port és az egész házat sokkal gyorsabban kitakaríthatja, mint ezelőtt bármikor.

TöKéLETES HATéKONYSáG A POR ELTáVOLíTáSáéRT

A hajlékonyság és a nagy szívóteljesítmény kombinációja lehetővé teszi a lakás minden részének a kitakarítását és a porszívó minden sarokba elér. Attól függetlenül, hogy alacsony bútorok alatt vagy nehezen hozzáférhető helyeken takarít, a porszívó 5x gyorsabban dolgozik, így a felülmúlhatatlan teljesítményének köszönhetően a pornak nincs semmi esélye a porszívóval szemben

NAGY SZíVóTELJESíTMéNY A KIVéTELES EREDMéNY ELéRéSéHEZ

Az új, digitális, kefe nélküli motor akár 2-szer nagyobb teljesítményt kínál, karnyújtásnyira - 100Airwatt szívóteljesítmény és kiváló porszívózás bármely felületen.

KIVáLó MOZGéKONYSáG MINDEN SAROK TAKARíTáSáHOZ

Fedezze fel a porszívózás új és hihetetlenül könnyű módját az ügyes formatervnek és a hajlékony csőnek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenhol felporszívózhat anélkül, hogy lehajolna.

RENDKíVüL NAGY AKKUMULáTOR KAPACITáS

A 21,9 V-os lítium-ionos akkumulátor gyorsan, 3 óra alatt feltölthető, tehát bárhol és bármikor, korlátozás nélkül porszívózhat. A rúdporszívó standard helyzetben történő használatánál.

CSENDESEBB, MINT BáRMIKOR EZELŐTT

Ez a nagy hatékonyságú porszívó 2x csendesebb, anélkül, hogy ez a teljesítmény rovására menne.

AZONNALI éS HIBáTLAN TAKARíTáS A PADLóTóL A MENNYEZETIG

érje el a kemény padlók és szőnyegek gyors és hatékony porszívózását a LED világítós egyedi szívófejjel és a hajlékony szívócsővel, amelyeknek köszönhetően még az alacsony bútorok alatt is kitakaríthat, valamint az integrált kefékkel, az összes felületen.

OKOS FUNKCIóK A TöKéLETES KéNYELEMéRT

Az AIR FORCE rendkívüli kényelmet kínál számos különféle továbbfejlesztett funkció révén: porzsák nélküli takarítás a nagyobb kényelemért, továbbfejlesztett ergonómikus, könnyen megfogható fogantyú, push&release gomb, könnyű váz és kényelmes töltő alap.

- Portartály űrtartalma: 0,65 l

- Akkumulátoros

- Elem/ akkumulátor típusa: 22.2 V Lítium-ion

- Power Slim szívófej, Bútorkefe, Réstisztító fej, Easy Brush kefe