Philips FC8785/09 Performer Silent porzsákos porszívó, 750W, Fekete
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
Pick Pack ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia 2 év
  • Sku FC8785
Ár: 81 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Takarítás, Ruhaápolás
Típus
Porzsákos porszívó
Szín
Fekete
Méret
470 x 320 x 280 mm
Teljesítmény
750W
Súly
5,4 kg
Kiegészítők
Standard kefe (porszívófej), Réstisztító szívófej
Zajszint
66 dB
Űrtartalom
4 l
Termékleírás

A tiszta padló egészségesebb otthont eredményez. Az új Philips Performer Silent a továbbfejlesztett szívófej-technológiájának segítségével alaposan felszívja a szennyeződéseket és az apró porszemcséket, így egészséges környezetet eredményezve. Ráadásul 66 dB-es zajszintértékével ez az eddigi legcsendesebb porszívónk.

Nagy teljesítmény, alacsony zajszint

-A+AA energiacímke
-Allergénszűrő
-66 dB-es halk porszívózás
-12 m-es sugár, kutya- és macskaszőrre

Magas teljesítmény alacsony energiafogyasztás mellett

Magas teljesítmény alacsony energiafogyasztás mellett A magas teljesítményre és alacsony energiafogyasztásra tervezett porszívó A+ besorolású az EU energiacímkén.

Bármikor porszívózhat anélkül, hogy valakit is zavarna

Bármikor porszívózhat anélkül, hogy valakit is zavarna Az alacsony zajszintű porszívóval bármikor takaríthat anélkül, hogy bárkit is zavarna az otthonában. A termék optimalizált légcsatornái, pufferei és csendes motorja révén csöndes porszívózást biztosít. Quiet Mark minősítéssel rendelkezik.

Az allergén szűrő felfogja a por 99,9%-át – ECARF-tanúsítvánnyal rendelkezik

Az allergén szűrő felfogja a por 99,9%-át – ECARF-tanúsítvánnyal rendelkezik A Clean Air légszűrő rendszerünk a finom por 99,9%-át felfogja, köztük a polleneket, a kisállatok szőrét és a poratkákat – az allergiában szenvedők és azok számára, akik a higiénia magasabb szintjét szeretnék elérni. Az ECARF allergiabarátnak minősítette.

A TriActive Pro szívófej a legfinomabb port is felszívja az alaposabb tisztaság biztosítására

A TriActive Pro szívófej a legfinomabb port is felszívja az alaposabb tisztaság biztosítására Az új TriActive Pro szívófej a Philips legkiválóbb teljesítményű szívófeje a szőnyegek és keménypadlók alapos tisztításához. A szívófej szorosan illeszkedik a padlóhoz, és mélyen a szőnyeg szálai közé hatol, hogy a legfinomabb port is felszívhassa.

Turbókefés szívófej az állatszőrök eltávolításához

Turbókefés szívófej az állatszőrök eltávolításához A kifejezetten a szőnyegek alapos tisztítására tervezett forgó turbókefe könnyedén eltávolítja a szőr- és hajszálakat, szöszöket. A szívófejben lévő forgókefe aktívan eltávolítja az apró porrészecskéket és az állatszőrt.

A parkettatisztító szívófej megvédi a padlót a karcolásoktól

A parkettatisztító szívófej megvédi a padlót a karcolásoktól A parkettatisztító szívófej puha sörtéi kíméletes ápolást nyújtanak és megvédik a keménypadlót a karcolásoktól.

A hosszú, 12 méteres mozgástér révén messzebb lehet elérni a csatlakozó kihúzása nélkül

A hosszú, 12 méteres mozgástér révén messzebb lehet elérni a csatlakozó kihúzása nélkül A hálózati csatlakozótól a szívófejig 12 méteres mozgástér révén tovább tud takarítani a csatlakozó kihúzása nélkül.

Puha kefe a fogantyúba beépítve, mely mindig készen áll a használatra

Puha kefe a fogantyúba beépítve, mely mindig készen áll a használatra Egy porolókefe-tartozék található közvetlenül a fogantyúba építve, ami mindig készen áll a bútorokhoz, lapos felületekhez és kárpitokhoz.

Az egyszerű S-bag porzsákok akár 50%-kal tovább tartanak

Az egyszerű S-bag porzsákok akár 50%-kal tovább tartanak Az S-bag porzsákok akár 50%-kal tovább tartanak, és fenntartják a porszívó teljes szívóerejét egészen addig, amíg teljesen meg nem telnek. Egy porzsák illeszkedik az összes típushoz, és a tisztább kiürítés érdekében zárómechanizmussal van ellátva.

Nagy, 4 literes űrtartalom a porzsákok ritkább cseréjéért

Nagy, 4 literes űrtartalom a porzsákok ritkább cseréjéért A nagy űrtartalmú portartályba 4 egész liternyi por befér, és csak utána kell cserélni.

Gyártás helye: Európa, minőség, amelyben megbízhat

Gyártás helye: Európa, minőség, amelyben megbízhat A terméket Európában tervezték, tesztelték és gyártották, így élvezheti a kiváló minőséget.