Rowenta RO7481EA Silence Force Allergy+ porszívó
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Raktáron, 1-2 munkanap
1 290 Ft
Pick Pack ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 490 Ft
Foxpost ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 099 Ft
  • Garancia 1 év
  • Sku RO7481EA
Ár: 68 490,00 Ft
Hitel: 4 400,00 Ft X 18 hó, THM: 19,99%
Ön rész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Takarítás, Ruhaápolás
Típus
Porszívó
Teljesítmény
400 W
Tápkábel Hossza
8,4 méter
Zajszint
65 dB
Feszültség
AC
Termékleírás

Rendkívül csendes üzemelés
A Silence Force tökéletes teljesítményt és rendkívül csendes üzemelést biztosít, csupán egy karnyújtásnyira Öntől, a porszívózás eddig nem tapasztalt élményével, az új, két helyzetbe állítható, rendkívül hatékony Power Air szívófejjel, amely kiváló eredményeket biztosít bármely padlófelületen, a kemény padlóktól kezdve a rövid- és hosszú szálú szőnyegekig. A csendes porszívót továbbfejlesztett funkciók egész sora egészíti ki.

SILENCE FORCE VACUUM RENDKÍVÜL CSENDES MŰKÖDÉS ÉS TELJESÍTMÉNY

A saját porszívó osztálya legjavát nyújtó Silence Force csendes porszívó kivételes teljesítményével és lenyűgözően kényelmes használattal tökéletes takarítást és hibátlan siklást biztosít bármely felületen. Ez a porzsákos porszívó a legjobb porszűrést biztosítja a maga osztályában, teljesen új, Power Air szívófejjel és két állásba kapcsolható porkefével van felszerelve, amellyel mélytisztítás végezhető és könnyű siklást biztosít bármely felületen. A Silence Force kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít, olyan csendes üzemelés mellett, amely alig haladja meg egy normál beszélgetés 58 dB (A)-es zajszintjét. A továbbfejlesztett funkciók egész sorának köszönhetően, beleértve a legnagyobb energetikai hatékonyságú Effitech Motor rendszert, a maximális kényelmet nyújtó új ergonomikus fogantyút és egyéb előnyöket, a Silence Force minden idők legcsendesebb porszívója .*

EffiTech Motor a maximális energetikai hatékonyságért
Az EffiTech motor új rendszerének csúcsminőségű technológiája alacsonyabb energiafogyasztás mellett nagyobb teljesítményű porszívózást eredményez, és utat jelent a maximális energetikai hatékonyság felé.
 
Minden típusú padlófelülethez használható Power Air Dust szívófejű
A Power Air Dust szívófej két helyzetbe állítható porkefével van felszerelve, amely a nagy lakóhelyiségek és a rések tisztítására szolgál.
 
A legjobb szívóteljesítmény a saját osztályában
Az optimális légáramlás és a kétirányú szívófej rendkívüli eredményeket biztosítanak.
 
Állandó, High Efficiency szűrők
A magas szűrésnek köszönhetően a Silence Force szűrő állandó, ezért nincs szükség a szűrők cseréjére (a Rowenta Hygiene+ porzsákainak használatánál)
 
Ergonomikus fogantyú a kényelmesebb takarítás érdekében
Az új, továbbfejlesztett dizájnnal ellátott fogantyú nagyszerű komfortos fogást biztosít és intuitív kezelőgombokkal van felszerelve a takarítás még nagyobb élménye érdekében.
 
A porzsák egyszerű, higiénikus cseréje
Az új, Hygiene+, önzáró kupakkal felszerelt porzsák megakadályozza a zacskó cseréjénél keletkező porfelhőt, növelve ezzel a kényelmet és a tisztaságot

Könnyű kezelés
A négy, minden irányban elmozduló görgő könnyítik a mozgást és növelik a mozgási szabadságot.

Tulajdonságok:

  • Teljesítmény: 400 W
  • Zajszint: 65 dB
  • Porzsák űrtartalma: 4 liter
  • Kábel hossza: 8,4 méter
  • Hatósugár: 11 méter