EVOLVEO RoboTrex H9 robotporszívó, 20W, fekete
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Raktáron, 1-2 munkanap
1 290 Ft
Pick Pack ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 490 Ft
Foxpost ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 099 Ft
  • Garancia 1 év
  • Sku RTXH9
Ár: 74 490,00 Ft
Hitel: 4 787,00 Ft X 18 hó, THM: 19,99%
Ön rész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Takarítás, Ruhaápolás
Szívóerő
1800 Pa
Akkumulátor Típusa
2500 mAh
Akkumulátor Üzemideje
100-120 perc
Termékleírás

Robotporszívó nedves feltörlés lehetőséggel


A SMART giroszkópos navigáció és a takarítandó felület magyar nyelvű mobilakalmazás segítségével történő könnyű ellenőrzése garantálja, hogy otthonát könnyen és kiváló minőségben kitakaríthassa. Az okos navigációnak köszönhetően a porszívó nem megy át újra ugyanazokon a helyeken, így gyorsan kitakarítja tagolt lakását vagy házát, és a takarítás befejeztével visszatér a töltőalapzatra. A nagy kerekek és az erős motorok lehetővé teszik, hogy akár 15 mm-nél magasabb akadályokat is leküzdjön, így akár a fa küszöbökön is át tud haladni.

Mobilalkalmazás magyar nyelven


A porszívó wifi-modullal van ellátva, amivel csatlakozik otthoni hálózatához, és telefonja vagy táblagépe mobilalkalmazásán keresztül bárhonnan vezérelni tudja a porszívót. Az alkalmazás lehetővé teszi a porszívó könnyű kezelését, pl. különböző takarítási üzemmódokban történő elindítását, a szívóerő három szintjének beállítását, a már kitakarított felület ellenőrzését egy virtuális térképen, a tervezett takarítás beállítását vagy a porszívó megtalálását. Emellett tájékoztatja önt az akkumulátor töltöttségi szintjéről vagy arról, hogy pillanatnyilag milyen állapotban van a porszívó. A mobilalkalmazás magyar nyelvű, és Android ill. iOS operációs rendszer alatt használható.

SMART giroszkópos navigáció


A SMART giroszkópos navigáció jelentősen csökkenti az ismételt áthaladást, jobb tájékozódást tesz lehetővé a térben, és ezzel rendkívül lerövidíti a takarításhoz szükséges időt. A porszívó ennek köszönhetően szinte 100%-ban lefedi a takarítandó felületet, és magától felismeri, hol van már kitakarítva, befejezi a takarítást, és visszatér a töltőalapzatra.

Tökéletes takarítás vizes feltörléssel


A porszívó 350 ml-es kivehető víztartállyal és mikroszövet moppal is rendelkezik, ami egy feltöltéssel több mint 200 m2 padlófelület kezelését teszi lehetővé. Ráadásul ebben az üzemmódban is folyamatosan működnek a forgókefék, így képesek felseperni a szennyeződéseket a padlóról, és még hatékonyabb takarítást tesznek lehetővé. Az intelligens elektronikus rendszer túlzott nedvesítés nélkül biztosítja a folyamatos vízadagolást, így fapadlóhoz és parkettához is használható.

Középső kefe és oldalsó kefepár a tökéletes takarítás érdekében


A forgó középső kefe még három gumi lamellával is fel van szerelve, amelyek gondoskodnak a szőnyegek és a sima padló kiváló minőségű porszívózásáról, és az antisztatikus oldalsó kefepárral kombinálva megtisztítják a bútorok körüli és a fal melletti tereket, a helyiség sarkait és minden egyéb nehezen elérhető helyet.

Háromféle szívóteljesítmény


A robotporszívó az elindított takarítási üzemmód szerint három előre beállított szívóteljesítmény-fokozattal rendelkezik, és ezeket a fokozatokat szükség szerint lehet módosítani. így az erősen szennyezett helyeken bekapcsolhatja a legerősebb teljesítményt, kisebb szennyeződés esetén, vagy ha éppen kedvenc műsorát nézi a TV-ben, akkor választhatja a legalacsonyabb teljesítményt.

Tervezett takarítás


A porszívó bármilyen időtartamú takarítás megtervezését lehetővé teszi a hét bármely napjára, így a takarításhoz nincs szükség az ön jelenlétére.

Modern BLDC motor


A beleépített BLDC motor hosszabb élettartamot, nagyobb megbízhatóságot, halkabb működést és főleg takarékosabb üzemelést tesz lehetővé, mint a konkurens modellek által használt klasszikus motorok.

HEPA szűrés


Háromfokozatú szűrés HEPA szűrővel, amely segít felfogni a finom port, az allergén atkákat vagy az állati allergéneket. Megakadályozza, hogy az apró porrészecskék visszakerüljenek a levegőbe. A porszívó karbantartása nagyon egyszerű, és működtetéséhez nincs szüksége kivehető papírzacskóra. A szűrő tisztítható és újra használható.

Esés- és ütésérzékelők


Porszívó a lépcsőről való leesést és az ütközést meggátló érzékelőkkel van ellátva. Az érzékelők így megakadályozzák, hogy a porszívó leessen a lépcsőről vagy egy emelvényről, és megvédik mind bútorait, mind a porszívót az ütéstől és sérüléstől.

Nagy kapacitású akkumulátor


A nagykapacitású, 2 055 mAh Li-Ion akkumulátor hosszú ideig biztosítja a takarításhoz szükséges energiát. Ez az egyik legmodernebb akkumulátor, amely nem igényel formázást. A porszívó speciális védelemmel van ellátva, amely a töltés végeztével befejezi az energiafelvételt, így megakadályozza az akkumulátor túltöltését. A takarítás befejezése után a robot automatikusan visszatér a töltőalapzatra és tölteni kezd.- vezérlés magyar nyelvű mobilalkalmazással
- SMART giroszkópos navigáció
- prémium üvegfelület karcolás ellen
- vizes feltörlés XXL moppal
- feltörlés száraz XXL moppal a finom por eltávolításához
- középső TURBO kefe és oldalsó kefepár
- takarítás megadott időre történő megtervezésének lehetősége (késleltetett takarítás)
- háromszintű szűrés: elsődleges szűrő, másodlagos szűrő és HEPA szűrő, ami a legfinomabb port és szennyeződést is felfogja
- porzsák nélküli működés
- modern és csendes, 28 W teljesítményű NIDEC BLDC motor hosszú élettartammal
- akár 1800 Pa erősségű szívóteljesítmény
- háromféle szívóteljesítmény
- automatikus töltés a töltőállomáson
- 100-120 percnyi működés egy feltöltéssel
- nagy kapacitású 2500 mAh Li-ion akkumulátor
- a lépcsőről való leesést és az ütközést meggátló szenzorok
- infravörös távirányító LED-es kijelzővel
- a portartály kapacitása 600 ml
- a portartály kapacitása 350 ml
- átmérő 330 mm
- magasság 76 mm
- tömeg 2,5 kg

A csomag tartalma


- EVOLVEO RoboTrex H9
- portartály a porszívózáshoz (600 ml)
- víztartály a nedves mopoláshoz (350 ml)
- infravörös távirányító LED-es kijelzővel
- 2 db elem a távirányító számára
- töltőalapzat
- 230 V tápforrás
- tartalék HEPA szűrő
- tartalék mopoló textil mikroszövetből, XXL-es méret
- tartalék oldalsó tisztítókefék, 2 db
- tisztítókefe
- felhasználói kézikönyv