HOBOT LEGEE-688 Wifi Porszívó-Feltörlő 4 az 1-ben Robot
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk: ingyenes
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: ingyenes
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: ingyenes
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: ingyenes
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
2 év
Sku
LEGEE688
Ár: 149 980,00 Ft
Hitel: 6 127,00 Ft X 36 hó, THM: 29,99%
Fizetendő teljes összeg: 220 572 Ft
Önrész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Típus
Porszívó-Feltörlő
Szín
fekete
Tisztítási Sebesség
600 rpm
Wifi
igen
Különleges jellemzők
lézer, jeladó, giroszkóp, E-iránytű és a pozícióbecslés (Laser, Encoder, Gyro, E-compass, Position Estimation) integrálva
Vásárlói vélemények
Termékleírás

FastBrush 4-Lépcsős Tisztítás                                                                    

A FastBrush négylépcsős tisztítás lehetővé teszi a LEGEE számára, hogy egyszerre végezzen porszívózást, száraz felmosást, vízpermetezést és nedves felmosást. Az erőteljes porszívó könnyen veszi fel az apró részecskéket, például a port és hajszálakat, majd percenkénti 600-as sebességgel felmossa a felületet az elülső tisztítókendővel, amelyet a dugattyúsan mozgó mechanizmus működtet, így utánozva az emberi viselkedést, hogy eltávolítsa a makacs port a padlóról. Ezt követi az okos vízpermetezés, amely hőérzékelővel van felszerelve, és csak annyi vizet permetez fel, hogy feloldja a foltokat, de nem hagy vízfoltokat maga után. A hátsó tisztítókendővel, amely ugyanazt a mozgást alkalmazza, mint az elülső tisztítókendő, végül befejezi a tisztítást az oldott foltok felszívásával és a padló fényezésével.

LEGEE® Okos Navigációs Technológia

A LEGEE az egyedülálló navigációs rendszer rövidítése, melynek jelentése: lézer, jeladó, giroszkóp, E-iránytű és a pozícióbecslés (Laser, Encoder, Gyro, E-compass, Position Estimation); ezeket integrálva észleli és felméri a környezetet. A LEGEE megkerüli a bútorokat és egyéb tárgyakat, miközben pontosan megtervezi a tisztítási útvonalat, hogy megtisztítsa otthonának minden padlóját.

Vásárlói vélemények