HOBOT LEGEE-688 Wifi Porszívó-Feltörlő 4 az 1-ben Robot
Készlet info
Budapesti üzletünk
Rendelésre
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Rendelésre
ingyenes
Pick Pack ponton
Szállítási díj:
Rendelésre
ingyenes
  • Garancia 2 év
  • Sku LEGEE688
Ingyenes házhozszállítás
Ár: 181 190,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Takarítás, Ruhaápolás
Típus
Porszívó-Feltörlő
Szín
fekete
Tisztítási Sebesség
600 rpm
Wifi
igen
Különleges jellemzők
lézer, jeladó, giroszkóp, E-iránytű és a pozícióbecslés (Laser, Encoder, Gyro, E-compass, Position Estimation) integrálva
Termékleírás

FastBrush 4-Lépcsős Tisztítás                                                                    

A FastBrush négylépcsős tisztítás lehetővé teszi a LEGEE számára, hogy egyszerre végezzen porszívózást, száraz felmosást, vízpermetezést és nedves felmosást. Az erőteljes porszívó könnyen veszi fel az apró részecskéket, például a port és hajszálakat, majd percenkénti 600-as sebességgel felmossa a felületet az elülső tisztítókendővel, amelyet a dugattyúsan mozgó mechanizmus működtet, így utánozva az emberi viselkedést, hogy eltávolítsa a makacs port a padlóról. Ezt követi az okos vízpermetezés, amely hőérzékelővel van felszerelve, és csak annyi vizet permetez fel, hogy feloldja a foltokat, de nem hagy vízfoltokat maga után. A hátsó tisztítókendővel, amely ugyanazt a mozgást alkalmazza, mint az elülső tisztítókendő, végül befejezi a tisztítást az oldott foltok felszívásával és a padló fényezésével.

LEGEE® Okos Navigációs Technológia

A LEGEE az egyedülálló navigációs rendszer rövidítése, melynek jelentése: lézer, jeladó, giroszkóp, E-iránytű és a pozícióbecslés (Laser, Encoder, Gyro, E-compass, Position Estimation); ezeket integrálva észleli és felméri a környezetet. A LEGEE megkerüli a bútorokat és egyéb tárgyakat, miközben pontosan megtervezi a tisztítási útvonalat, hogy megtisztítsa otthonának minden padlóját.