iRobot Roomba J7+ (J7558) robotporszívó
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Rendelésre 1-3 munkanap
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: Ft
Rendelésre 2-4 munkanap
1 590 Ft
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Rendelésre 2-4 munkanap
1 690 Ft
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Rendelésre 2-4 munkanap
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Rendelésre 2-4 munkanap
Garancia
3 év
Sku
RoombaJ7Plus
Ár: 399 999,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Típus
robotporszívó
Szín
fekete
Zajszint
58 dB
Üzemidő
akár 75 perc
Feltöltési idő
180 perc
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Az iRobot Roomba j7+, egy olyan robot, mely valóban képes látni. Az új PrecisionVision navigációnak köszönhetően a robot képes felismerni az akadályokat, például a kábeleket vagy házi kedvencei ürülékét, melyeket beazonosít, majd pedig kilkerül. Az intelligens Imprint feltérképezés segítségével a Roomba megtanulja azonosítani az egyes helyiségeket, így Ön meghatározhatja azokat a szobákat, ahol és amikor a robotnak takarítania kell. Az iRobot HOME mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor vezérelheti a Roombat. Az iRobot Genius rendszernek köszönhetően az iRobot Roomba j7+ folyamatosan tanul az otthonában, hogy személyre szabott takarítást biztosítson – pontosan ott és akkor, amikor szüksége van rá.

A PrecisionVision navigáció intelligens Imprint feltérképezéssel
Az iRobot Roomba j7+ a PrecisionVision navigáció segítségével olyan akadályokat képes észlelni, mint a házi kedvencek ürüléke vagy a töltőkábelek. A robot valós időben kikerüli az akadályt, majd fényképet küld róla Önnek, hogy eldöntse: átmeneti akadályról van-e szó, vagy a jövőben is el kell-e majd kerülnie az akadályt. A robot a széles látómezővel és megvilágítással rendelkező elülső kamerának köszönhetően látja az akadályokat, így az árnyékot sem keveri össze a valós akadállyal. Az egész háztartás alapos takarításáról ezután a fejlett vSLAM navigáció gondoskodik, melynek köszönhetően a robot szabályos sávokban takarít. Az intelligens Imprint feltérképezésnek köszönhetően a Roomba megtanulja felismerni az egyes helyiségeket, így Ön kiválaszthatja az adott területeket, ahol és amikor a robotnak takarítania kell.

A gyűjtőtartály automatikus ürítése a Clean Base állomáson
Az automatikus ürítőtartály funkcióval soha nem látott kényelemben lesz része. A Roomba j7+ a Clean Base töltő- és tisztítóállomással kombinálva lehetővé teszi, hogy hónapokig elfelejtse a porszívózást. A négyrétegű allergénblokkoló anyagból készült eldobható AllergenLock zsák a pollen és a penész 99%-át felfogja, és akár 30 robotgyűjtő tartályt is elnyel. Praktikus kivitelezése megakadályozza, hogy a por és a szennyeződés visszakerüljön a környezetbe. Amikor eljött az ideje a zsák cseréjének, az állomáson lévő jelző figyelmezteti Önt.

Takarítás alatti okos töltés
 Amennyiben az akkumulátor lemerül, a robot automatikusan újratölti magát pontosan annyira, hogy a feladatot el tudja végezni, majd ott folytatja, ahol a takarítás megszakadt. Ez biztosítja, hogy a robot az egész területet kitakarítja.

Az IRobot HOME mobilalkalmazás iRobot Genius technológiával
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonnal vagy tableten keresztül, például munkából vagy nyaralás alatt is. Egyszerűen nyomja meg a "Porszívózás" gombot, hogy a robot elkezdje a munkát. Az iRobot HOME alkalmazás számos egyéb hasznos funkciót és fontos információt is kínál.

A iRobot Geniusnak köszönhetően az alkalmazás a következő prémium funkciókat kínálja Önnek:

 • Takarítási javaslatok pollenszezon alatt vagy kedvence vedlési időszakában.
 • Személyre szabott ütemezési javaslatok a takarítási előzmények alapján.
 • Keep out és Clean zónák beállítása az ajánlások alapján vagy manuálisan.
 • Beállíthatja, hogy a robot elkezdje a takarítást, amikor elindul otthonról, és megálljon, amikor hazaér.
 • Az alkalmazásban beállíthatja saját takarítási ütemezését.
 • Az alkalmazás emlékezteti a robot alkatrészeinek rendszeres tisztítására.
 • Az iRobot Roombu j7+-t a Google Assistance vagy az Alexa hangutasításaival vezérelheti.
 • Az iRobot Genius segítségével a takarítási eredmény annál jobban javul, minél gyakrabban használja a robotot.

Keep out és Clean zónák
Az iRobot HOME alkalmazás segítségével beállíthatja a Keep out és a Clean zónákat a térképen, vagy az iRobot Genius rendszer alkalmazás magától felajánlja ezt Önnek. A Keep out zóna tiltott területet jelöl a robot számára. Használhatja például a háziállatok tálai kikerülése érdekében. A Clean zónák, vagyis  Tiszta zónák jelzik a tisztítani kívánt területeket. Ez lehet például egy asztal körüli terület, ahová reggeli után kiküldi a robotot, hogy takarítsa el az asztal alatti morzsákat.

Prémium, háromlépcsős AeroForce takarítási rendszer
Az iRobot Roomba j7+ egyedülálló, háromlépcsős AeroForce tisztítórendszerrel van felszerelve, mely a forgó kefék között koncentrálja a levegő áramlását. Ez rendkívüli léggyorsulást eredményez, és a rendkívül hatékony motorral kombinálva akár tízszeresére növeli a szívóerőt (az iRobot Roomba 600 sorozathoz képest).

Forgó oldalkefe
A finom por elszívásáról a nagy teljesítményű szívómotor gondoskodik, a levegő szűréséről pedig a rendkívül hatékony AeroForce HEPA szűrő.

Két forgó AeroForce kefe
A speciális lamellákkal ellátott, két forgó gumikefe egyedülálló rendszere minden típusú kemény padlóról és szőnyegről összegyűjti a szennyeződéseket. Kemény padlón a kefék közvetlenül a kosztartályba terelik a szennyeződéseket. A szőnyegek tisztítása során a szennyeződés először kiszabadul a szőnyegszálból, majd összegyűjtve bekerül a tartályba.

Erőteljes szívómotor
A finom por elszívásáról a nagy teljesítményű szívómotor gondoskodik, a levegő szűréséről pedig a rendkívül hatékony AeroForce HEPA szűrő.

Az Imprint Link technológia
Az iRobot Roomba j7+ képes együttműködni a Braava jet m6 robotfelmosóval. Ennek a forradalmi funkciónak köszönhetően a Roomba először felporszívózik, és a tisztítás végeztével automatikusan elküldi Braava-nak az utasítást, melynek következtében az elvégzi a felmosást. E két robot kombinációja biztosítja a padló átfogó tisztítását az Ön jelenléte nélkül.

Szűkös helyek feltérképezése - Reactive sensor Technology
Az érzékelők tájékoztatják a robotot, hogy merre mehet és merre nem, ami azt jelenti, hogy kevésbé akad el a bútorokban. Szűk hely észlelésekor a robot megáll és tolatni kezd.

Dirt Detect koszfeltérképezés
Az érzékelők segítségével a Roomba feltérképezi a túlzottan szennyezett területeket, melyekre aztán kiemelt figyelmet fordít.

A lépcsőről való esésgátló érzékelők és kábelérzékelők
A robot alján elhelyezett érzékelők biztonságosan felismerik az alatta lévő teret, így teljesen kiküszöbölik a lépcsőről vagy más magas helyről való leesés lehetőségét. A robotot nem fogja meglepni a kábelek formájában megjelenő akadály sem. Az iRobot átlagos háztartásban gondolkodik, ezért olyan funkcióval szerelte fel robotporszívóit, mely megakadályozza a kábelekbe vagy szőnyegrojtokba való gabalyodást.

Műszaki adatok:

 • Navigáció: kamerás, világítással
 • Akkumulátor: Li-Ion
 • Akkumulátor kapacitása: 2210 mAh
 • Üzemidő egy töltéssel: akár 75 perc
 • Töltési idő: 180 perc
 • Kosztartály kapacitása: 0,4 l
 • Fogyasztás töltés alatt: max. 33 W
 • Stand-By fogyasztás: max. 2 W
 • Méretek: 33,8 x 33,9 x 8,7 cm
 • Súly: 3,4 Kg
 • Zajszint: < 58 dB
 • Koszfeltérképezés: igen
 • Wi-Fi: igen
 • Mobilalkalmazás: iRobot HOME
 • Clean Base állomás méretei: 40,1 x 31 x 33,8 cm
 • Clean Base állomás súlya: 3,95 kg
 • Kapacitás: akár 30 szemetes
Vásárlói vélemények