Laminálógép

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

A megadott feltételekkel nem található termék.

Kifutott termékek

A laminálógépekkel való munka nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik, de tény, hogy nem minden nap vesszük használatba a készüléket, ha a munkánk nem követeli meg. A laminálógép működését tekintve annyi a dolgunk, hogy betegyük az adott papírt egy tasakba, majd kapcsoljuk be a gépet és hagyjuk kellően felmelegedni. A készülék jelzést ad, ha készen áll a folyamat lebonyolítására, ilyenkor szükséges a tasakot belehelyezni. A bemelegítés mindössze néhány percet vesz igénybe, a szerkezet pedig zöld vagy kék fénnyel jelzi, ha készen áll a műveletre.

Amikor a laminálási folyamat befejeződött, várjuk meg, hogy a dokumentum kihűljön, végül vágjuk le a nem kívánt éleket, szegélyeket.

A laminálás óriási előnye, hogy meghosszabbíthatjuk dokumentumaink, képeink élettartamát, hiszen a műanyag réteg gondoskodik róla, hogy az emlékeink, értékes papírjaink ellenállóbbak legyenek a külső behatásokkal szemben. Létezik hideg laminálás is, ebben az esetben a hengerek gondoskodnak a fólia összenyomásáról, de ezt csak akkor érdemes alkalmazni, ha a fólia, illetve a laminálandó dokumentum is jelentősen vékony.

Kínálatunkból kiváló laminálógépet szerezhetsz be, melyek gondoskodnak az iratok védelméről, így nagyobb biztonságban tudhatod a számodra fontos papírokat.