Hinta

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Bobojca Palinta csepphinta, függőhinta, 200 kg terhelhetőség, 1...
Ár: 23 990,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Hinta - Csepphinta - Függőhinta

A hintázás olyan tevékenység, amelyet a gyerekek generációk óta élveznek. Egyszerű és szórakoztató módja a szabadban töltött időnek, ráadásul számos fizikai, szociális és érzelmi előnnyel jár. Egyrészt nyugtató hatással bír, másrészt növeli a térérzékelést, ezen kívül segíti a koordinációt és az erő, illetve állóképesség fejlődését. A törzsizmoknak is jót tesz ez a fajta mozgás és az egyensúlyérzékük is jobbá válik. Az általános egészséghez és jóléthez elengedhetetlenek ezek a készségek. Bármilyen meglepő, de a hintázás a szociális és érzelmi fejlődést is a pozitív irányba tereli.

Ma már számos típusú hinta beszerezhető, így bőven van miből választani, de napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a csepphinták. A csepphinta, ahogy a nevében is benne van, leginkább egy vízcseppre hasonlít és a kialakítása kuckós jellegű. Ez a fajta hinta tehát nem csak hintázásra alkalmas, hanem mondjuk pihenésre vagy ringatózásra is. A csepphinta kiváló hatással van az idegrendszerre, nem véletlen, hogy a gyógytornászok is előszeretettel használják a terápiák során. A csepphinta segít az elmaradott mozgásfejlődében is, valamint a hiperaktivitás és az alvászavar kezelésében.

Kínálatunkban számos típusú csepphinta közül válogathatsz, melyek mindegyike remek minőségű anyagból készült. Essen bármelyikre is a választásod, garantált, hogy örömöt csal majd féltett kincsed arcára.