Lego City

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

LEGO City - Jégkrémes autó (60253)
Ár: 4 990,00 Ft
Raktárról azonnal
LEGO City - Kaszkadőr park ( 60293 )
Ár: 6 990,00 Ft
Raktárról azonnal
LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró (60301)
Ár: 11 490,00 Ft
Raktárról azonnal
LEGO City - Kaszkadőr Show teherautó (60294)
Ár: 14 990,00 Ft
Raktárról azonnal
LEGO City - Vadvilági mentőtábor (60307)
Ár: 29 990,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Vannak játékok, amelyek soha nem mennek ki a divatból és mindig nagy népszerűségnek fognak örvendeni, ilyen például a lego is, ami szinte minden gyermeket le tud kötni, akár órákra is. A legózás azon kívül, hogy meglehetősen szórakoztató, még fejlesztő hatást is gyakorol a kicsikre nézve, ráadásul a felnőttek többsége is szívesen ül le építeni a gyerkőccel.

Legóból szinte bármit lehet építeni, házat, hidat, hajót vagy repülőt, igazából az egész a fantáziára van bízva. A lego tökéletesen fejleszti a szem és kéz koordinációját, a kreativitást, a gondolkodást, a tájékozódást, a színfelismerést, de a kockákkal történő játék a tapintásos érzékelést is javítja. Mutathatunk képeket is arról, hogy mit építsenek, ezzel is ösztönözhetjük a lurkót a játszásra, a kisebbeket például megkérhetjük, hogy szín alapján válogassák át az egészet.

A lego tökéletes ajándék gyanánt is, legyen szó szülinapról, névnapról vagy mondjuk karácsonyról, garantált, hogy nem lőhetünk vele mellé. Kínálatunkban kiváló minőségű Lego City játékok közül válogathatsz, melyekkel hosszú időre lefoglalhatod a gyermeket.