LEGO City - Jégkrémes autó (60253)
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
60253
Ár: 4 990,00 Ft
Áfa: 0 %
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Anyaga
Műanyag
Figurák Száma
3 darab
Elemek Száma
200 darab
Ajánlott Életkor
5 éves kortól
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Fedezzétek fel a legfinomabb fagyit a LEGO® City Fagylaltos kocsi kreatív építőjátékok segítségével!
Bizonyára te is emlékszel azokra a délutánokra, amikor kiskorodban megállt a házatok előtt a fagyis kocsi. Könnyen lehet, hogy a szüleid sokszor nem engedték meg számodra az édes bűnözést, ám ha szerencsés voltál, akkor ritka napokon beadták a derekukat. Könnyen lehet, hogy gyermeked is ugyanilyen izgalmakat él át a fagylaltos kocsi láttán.

Szerencsére a LEGO® City Fagylaltos kocsi kreatív építőjátékok segítségével akár a nappalitokba tudod vinni az izgatott fagylaltozás és fagylaltárusítás élményét. Engedd, hogy a gyermeked képzeletbeli kalandjai során annyi gombócot ehessen meg veled, amennyit csak szeretne. Vagy esetleg vezethesse a nagy, különleges színű fagylaltos kocsit és ő adagolhassa ki ezt a mennyei édességet a tölcsérekbe.

Bűnösen édes szerepjáték a LEGO® City Fagylaltos kocsi kreatív építőjátékok segítségével!
A gyermek rengeteg időt el tud tölteni a fagylaltos kocsi és a kreatív kiegészítők inspirálta szerepjátékkal. A LEGO® City Fagylaltos kocsi kreatív építőjátékok három minfigurát is tartalmaznak, így a fantáziának szinte semmi nem szab határt. A kis lurkó rendelkezésére áll egy fagyit áruló hölgy és egy deszkás fiú minifigurája – aki ki tudja kérni a fagylaltot –, valamint egy aranyos kutya figura is.

A fagyos édesség kiszolgálásához rengeteg hely áll a fagylaltot áruló hölgy rendelkezésére, ráadásul a gördeszka, a fagylalt és a jégkrém is izgalmas kiegészítő lehet. Az építés öröme teljes, hiszen a játékhoz egy nagyon részletes, könnyen érthető, építési útmutató is jár. Amennyiben még az útmutatóban sem találna a gyermek választ a kérdéseire, akkor a LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS útmutatót is segíthet.

A fagylaltos kocsi minden lelkes látogatót szívesen fogad
A 200 db építőelemből álló LEGO® City Fagylaltos kocsi kreatív építőjátékok ideális választás az 5 évet már betöltött lelkes kis építők számára. Főként nyáron, amikor mindannyian egy finom, hűsítő fagylaltra vágyunk, de persze télen is jó móka elővenni ezt a kreatív építőjátékot és felidézni a kedves nyári emlékeket. Ráadásul mivel a játék tematikájában nem köti magát egy jeles alkalomhoz sem, ezért bármelyik ünnepen meg tudod őt lepni vele. Legyen szó karácsonyról vagy akár egy szülinapról, a LEGO® City Fagylaltos kocsi kreatív építőjátékok kitűnő választás lehet, amivel nemcsak a kellemes közös időtöltésről, de a játékos képességfejlesztésről is gondoskodsz.

Tulajdonságok:

  • Ajánlott életkor: 5 éves kortól
  • Elemek száma: 200 darab
  • Figurák száma: 3 darab
Vásárlói vélemények