LEGO Harry Potter - Az Abszol út (75978)
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
75978
Ár: 167 490,00 Ft
Áfa: 0 %
Hitel: 5 096,00 Ft X 60 hó, THM: 29,99%
Fizetendő teljes összeg: 305 760 Ft
Önrész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Termékvonal
Harry Potter
Azonosító
75978
Figurák Száma
14 db
Elemek Száma
5544 db
Ajánlott Életkor
16 éves kortól
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Lépj be az Abszol út™ világába
Kocogtasd meg a Foltozott Üst kocsma mögötti rejtett téglát, és lépj be az Abszol út™ világába, ahol varázslók és boszorkányok a bájitalok széles választékából válogathatnak, a Roxfort diákjai pedig különböző iskolai felszereléseket – üstöket, seprűket és persze varázspálcákat – szerezhetnek be az új tanévre. A több mint egy méter széles, lélegzetelállító modell számos, a filmhez hű részletet és 14 minifigurát tartalmaz, köztük négy új, exkluzív karaktert.

Az eddigi legrészletesebb LEGO® Harry Potter™ Abszol út™ készlet
A Harry Potter™ rajongók izgalommal fedezhetik fel London legvarázslatosabb titkos bevásárlóutcája, az Abszol út™ lenyűgöző kirakatait és érdekfeszítő belső tereit. Ez a különleges készlet lenyűgöző részletgazdagsággal idézi fel a Harry Potter™ filmek számos jelenetét, és négy különböző módon építhető fel – így akár egy valódi utcácskába ágyazottan is –, teret adva az intrikával és rejtélyekkel teli szerepjátéknak. A készlet kompatibilis a LEGO® Moduláris épületek sorozattal, tovább tágítva a világépítés lehetőségeit.


 

Ollivander™ varázspálcaboltja
Harry Potter™ kalandja is egy varázspálcával kezdődik. Téged vajon melyik pálca fog „kiválasztani”?

Weasley Varázsvicc Vállalat
Töltekezz fel trágyagránátokból, murmáncokból és más bolondos tárgyakból.

Florean Fortescue Fagylaltszalon
Ugorj be egy jégkrémért vagy pár gombóc fagyiért.

Scribbulus penna- és tintabolt
Nézelődj a varázstinták, pennák és pergamenek között ebben a varázslatos írószerboltban.

Czikornyai és Patza
Térj be, és dedikáltasd Gilderoy Lockhart™ könyvét magával a szerzővel.

Kviddics™ a javából – Sportszaküzlet
Légy büszke tulajdonosa egy Tűzvillámnak és más felszereléseknek. 

A LEGO® Harry Potter™ Az Abszol út™ (75978) készlet egy csodálatos másolata London legvarázslatosabb bevásárlóutcájának, amelyet a 16 éves vagy annál idősebb Harry Potter rajongók imádni fognak.

Ikonikus boltok, tele eredeti filmes részletekkel
A több mint egy méter széles, lenyűgöző modell megragadja a varázskiegészítők nyüzsgő lelőhelyének nagyságát és hangulatát. A csodálatos homlokzatok mögött szövevényes belső terek, lenyűgöző részletek, és a jól ismert szereplők várnak rád. Nézd meg avarázspálcákat Ollivander™ boltjában; ugorj be Gilderoy Lockhart™ könyvdedikálására a Czikornyai és Patza™ könyvkereskedésbe; szerezz be egy szerelmi bájitalt a Weasley Varázsvicc Vállalat™-ból; majd böngészd át a Scribbulus penna- és tintabolt, a Kviddics™ a javából - Sportszaküzlet, a Florean Fortescue Fagylaltbolt és a Reggeli Próféta™ termékeit és felszereléseit!

Klassz, gyűjthető építőjátékok A LEGO modellek és játékkészletek széles választékának köszönhetően a Harry Potter univerzum rajongóinak végtelen, fantáziadús mókára és kreatív modellek kiállítására lesz lehetőségük.

  • Ez a hatalmas LEGO® Harry Potter™ Az Abszol út™ (75978) kiállítható modell lehetőséget nyújt a 16 éves vagy annál idősebb Harry Potter-rajongók számára, hogy megépítsék London legvarázslatosabb bevásárlóutcáját.
  • A készletben megtalálod Ollivander™ varázspálcaboltját, a Scribbulus penna- és tintaboltot, a Kviddics™ a javából - Sportszaküzletet, a Florean Fortescue Fagylaltszalont, a Czikornyai és Patza™ könyvkereskedést, a Weasley Varázsvicc Vállalat™-ot és a Reggeli Próféta™ bejáratát is.
  • A Harry Potter™-filmek eredeti kiegészítőivel és jól ismert minifiguráival egy „élő modellt“ alkothatsz meg, amelyet sokféleképpen átrendezhetsz és új történeteket is szőhetsz köré.
  • Ez a nem akármilyen kihívást jelentő és izgalmas építési élményt nyújtó készlet nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyermekeknek, a Harry Potter™-rajongóknak, a modellek iránt rajongóknak és a 16 éves vagy annál idősebb LEGO® kockaépítőknek.
  • A több mint 29 cm magas, 102 cm széles és 13 cm mély LEGO® Harry Potter™ Az Abszol út™ készlet telis-tele van eredeti részletekkel.
  • Nincs szükség elemekre. Ez a moduláris építőkészlet kézzelfogható építési élményt nyújt. Még a Weasley Varázsvicc Vállalat™ híres, kalapot megemelő bejárata is kézzel működtethető.
  • Ha azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a bámulatos modellt valakinek, aki számára még újak a LEGO® építőkészletek, akkor ne aggódj – a készlethez egy könnyen követhető, nyomtatott építési útmutató is tartozik. Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a móka!
  • A LEGO® Harry Potter™ készletek tartalmazzák a népszerű filmek bámulatos részleteit, közkedvelt szereplőit és jól ismert helyszíneit. Ideális ajándék bárkinek, aki életre szeretné kelteni a filmes varázslatot.
  • A LEGO® építőjátékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a kockák egységességét, kompatibilitását, valamint az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – még varázserőre sincs szükség!
  • Minden LEGO® kockát és elemet ledobunk, felhevítünk, összenyomunk, megcsavarunk és megvizsgálunk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a világ legszigorúbb biztonsági szabványainak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vásárlói vélemények