LEGO Harry Potter - Roxfort (71043)
Személyes átvétellel:
Budapesti üzletünk: ingyenes
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: ingyenes
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: ingyenes
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: ingyenes
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
71043
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes csomagpont
Ár: 124 990,00 Ft
Áfa: 0 %
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Termékvonal
Harry Potter
Figurák Száma
4 mini 24 mikro figura
Elemek Száma
6020 db
Ajánlott Életkor
16 éves kortól
Vásárlói vélemények
Termékleírás

A Harry Potter LEGO-t az ifjú varázslóról, Harry Potterről szóló könyvek és filmek ihlették. Engedd, hogy magával ragadjon a mágia és varázslatok titokzatos világa, és segíts Harrynek és barátainak harcolni az ellenségei és Voldemort nagyúr ellen. Varázsolhatsz, seprűn repülhetsz vagy bájitalokat készíthetsz, a fantáziának semmi sem szab határt. A LEGO építőkészlet fejleszti gyermekek kreativitását és kézügyességét. A Harry Potter LEGO esetében a képzelőerejüket is, amely játék közben teljes sebességgel működik.

A Harry Potter LEGO fő jellemzői

  • Az építőkészlet 16 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

  • Világ tele akcióval és kalanddal

  • A LEGO-t a Harry Potterről szóló könyvek és filmek ihlették

  • Megörökíti a fiatal varázsló és barátai történeteit Roxfortban a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában

  • Fejleszti aKreativitást és támogatja a képzelőerőt

  • Fejleszti a kézügyességet

  • A készlet 6020 elemet tartalmaz

LEGO Harry Potter 71043 Roxfort kastély

Szeretted volna megnézni a Roxforti kastélyt? Bepillantani a Nagyterembe csodálatos ólomüveg ablakaival, a Bájitaltan vagy a Sötét Varázslatok Kivédése órák tantermeibe? Megtalálni a Titkok Kamráját? Most megteheted. A gyönyörű, kifinomult LEGO Roxfort kastély 6020 elemével próbára teszi a türelmedet, majd magával ránt a kamaráiba. Arendkívül részletesen kidolgozott szobák, tantermek és szertárak, a Nagyterem és sok más részlet csak rád várnak. Csatlakozz Harryhez, Hermionéhez és Ronhoz, tanulj a könyvtárban, látogass el különböző órákra, egyél nagyszerű ételeket és szállj szembe minden ellenséggel. A LEGO Roxfort kastélyhoz csónakok, Hagrid kunyhója, a Fúriafűz, minifigurák és mikrofigurák tartoznak.

Az megépített vár méretei:
58 × 69 × 43 cm

A csomag tartalma:
A Roxfort kastély modellje: a Nagyterem megépíthető ólomüveg ablakokkal, az egyes házak zászlói, padok, asztalok, lángoló fáklyák és mozgó lépcsők; Bájitaltan tanterem üvegekkel a polcokon; Sötét Varázslatok Kivédése tanterem válogatott bájitalos poharakkal, gramofonnal és egy kísértetet rejtő szekrénnyel; sakkszoba sakkfigurákkal; a Szükség Szobája szétszórt elemekkel, köztük a Tűz Serlegével és a törött Volt-nincs Szekrénnyel; a Titkok Kamrája a baziliszkusszal és Tom Denem naplójával; rejtett szoba az ördöghurok húsevő növénnyel és tollakkal; a Griffendél klubhelyisége kandallóval és ülőhelyekkel; Dolores Umbridge tanárnő szobája íróasztallal, székkel és rózsaszín berendezéssel; könyvtár polcokkal és íróasztalokkal; Dumbledore professzor szobája, a kőszörny őrizte bejáratával és a merengő szekrényével.

4 minifigura: Griffendél Godrik, Hugrabug Helga, Mardekár Malazár és Hollóháti Hedvig megépíthető állványon, amelyre felállíthatod őket.

27 mikrofigura: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Albus Dumbledore, Piton professzor, McGalagony professzor, Remus Lupin, Dolores Umbridge professzor, Argus Frics, Voldemort nagyúr, Bellatrix Lestrange, 3-3 diák mind a 4 házból, 2 sakkfigura, Roxfort tervezőjének szobra, 5 dementor, Aragog a pók, baziliszkusz, megépíthető magyar mennydörgő sárkány

Hagrid kunyhója
Tök
A Fúriafűz a megépíthető repülő Ford Anglia autóval
5 hajó
Griffendél Godrik kardja
HugrabugHelga pohara
Varázspálcák
Bájitalok
Az egyes házak zászlói
Lángok
üst
2 nagyító

Vásárlói vélemények