LEGO Harry Potter - Roxfort - Varázslósakk (76392)
Személyes átvétellel:
Budapesti üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
76392
Ár: 21 990,00 Ft
Áfa: 0 %
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Termékvonal
Harry Potter
Azonosító
76392
Figurák Száma
4
Elemek Száma
876
Ajánlott Életkor
10 éves kortól
Vásárlói vélemények
Termékleírás

 


Válj sakkvarázslóvá!
Vezesd be a gyermekeket a sakk csodálatos játékába!


Tedd meg az első lépést!
Méretei: több mint 27 cm-es négyzet és 8 cm magas.


Aranyszínű Perselus Piton
Ez a minifigura a LEGO® Harry Potter™ 20 éve előtt tiszteleg.


Mágikus társasjáték Harry Potter rajomgoknak
Ez a sakk készlet a Harry Potter és a bölcsek köve című film egyik legemlékeszetesebb jelenetének másolata.


Varázslatos építési és játékélmény
Ez a magával ragadó Harry Potter sakk készlet bármelyik 10 éves vagy nagyobb boszorkányt vagy varázslót elbűvöli.

A LEGO® Harry Potter™ Roxfort™ Varázslósakk (76392) készletben egy végtelenül szórakoztató társasjáték a varázslatos szerepjátékkal fonódik össze, így remek móka vár a népszerű filmek rajongóira.

Eredeti sakk-készlet a varázsvilágból
Ez az elbűvölő sakk-készlet 2 játékmódot kínál az ifjú boszorkányoknak és varázslóknak, miközben képzelőerejük is fejlődik. Ez egy varázslatos bevezető a sakk csodálatos játékába, emellett a Harry Potter és a Bölcsek Köve™ című film egyik legemlékezetesebb jelenetének eredeti másolata is egyben. A gyermekekre órákig tartó szórakozás vár – akár a sakkot, akár a végtelen szerepjátékos kalandokat élvezik a varázslatos filmek szereplőivel. A készlet tartalmazza Harry Potter, Hermione Granger™ és Ron Weasley™ minifiguráit, amelyek kreatív mókára inspirálják a gyermekeket. A varázslat elmúlt 20 évét ünnepelve, a LEGO Harry Potter készlet egy exkluzív, aranyszínű Perselus Piton professzor minifigurát és 3 gyűjthető, véletlenszerű varázslókártya csempét is tartalmaz.

  • A LEGO® Harry Potter™ Roxfort™ Varázslósakk (76392) egy elbűvölő és végtelenül szórakoztató ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja Harry Pottert vagy a sakkot.
  • Tartalmazza Harry Potter™, Hermione Granger™ és Ron Weasley™ minifiguráit, valamint 32 megépíthető sakkelemet, ami a Harry Potter és a Bölcsek Köve™ című film ikonikus jelenete alapján készült.
  • A gyermekekre 2 játékmód vár: Élvezhetik a mókás sakkjátszmát, vagy végtelen szerepjátékos kalandokba vághatnak bele a varázslatos Harry Potter™ filmek szereplőivel.
  • Ez a magával ragadó, kiállítható és megépíthető Harry Potter™ sakk-készlet bármelyik 10 éves vagy nagyobb boszorkányt vagy varázslót el fogja bűvölni.
  • A varázsvilág elbűvölő sakk-készlete több mint 8 cm magas, 27 cm széles és 27 cm mély.
  • Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Perselus Piton minifigurát, ami a LEGO® Harry Potter™ varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A készletben a gyermekek 3 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van).
  • A LEGO® Harry Potter™ játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.
  • A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.
Vásárlói vélemények