LEGO Ideas - Űrbéli karton kalandok (40533)
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Kifutott, nem rendelhető!
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Garancia
1 év
Sku
40533
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Termékvonal
Ideas
Anyaga
Műanyag
Azonosító
40533
Elemek Száma
203 darab
Ajánlott Életkor
18+
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Éld át újra a fantáziadús, gyerekkori kalandokat az Űrbéli karton kalandok (40533) építőkészlettel! A saját készítésű, karton hálószobai rakétamodell visszarepít a gondtalan játék idejébe, amikor még a képzelet szabadon szárnyalt.

Saját készítésű gépezet
A kreatív rajongó tervező, Ivan Guerrero agyszüleményét tartalmazó készlet egy kockákból épült űrhajót tartalmaz, ami dobozokból, párnákból, üdítősdobozokból, játékokból és más háztartási tárgyakból áll össze, amiket a ragasztószalag és a kreativitás varázsa tart egyben. Szállj fel a fedélzetre, és élvezd a kalandot!

Fedezd fel az űrt anélkül, hogy elhagynád az otthonodat
Csatlakozz Billy kapitányhoz, miközben megépíti az űrhajót, hogy belevágjon egy utazásba, a végtelenbe és tovább. A rettenthetetlen Teddy első tiszt és Doktor Kitty kíséri őt az úton. Fedezz fel különös, új világokat, keresd meg az ellenséges Robotót és műanyag embereit, majd merészkedj be oda, ahol gyerek még nem járt ezelőtt – csak érj haza vacsorára!

  • Fedezd fel az űrt anélkül, hogy elhagynád az otthonodat – Éld át újra a gyerekkori kalandokat az Űrbéli karton kalandok (40533) készlettel, ami egy saját készítésű, hálószobai űrhajó kockákból épült változatát tartalmazza
  • Változtasd a hétköznapit rendkívülivé – A szett olyan részletekkel van tele, mint a dobozok, párnák és üdítősdobozok, amik bemutatják, hogy a gyerekek képzelőereje hogyan képes a hétköznapi tárgyakat földönkívülivé változtatni
  • Születésnapi ajándékötlet – A megépíthető állvány több mint 7 cm magas, így színpompás asztali dekorációvá alakítható
Vásárlói vélemények