LEGO Star Wars - Classic Slave 20. évfordulós kiadás (75243)
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Raktáron, 1-2 munkanap
1 290 Ft
Pick Pack ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 490 Ft
Foxpost ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 099 Ft
  • Garancia Élettartam
  • Sku 75243
Ár: 69 490,00 Ft
Áfa: 0 %
Hitel: 4 465,00 Ft X 18 hó, THM: 19,99%
Ön rész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Figurák Száma
5 db
Elemek Száma
1007 db
Ajánlott Életkor
10 éves kortól
Termékleírás

Slave l™ – 20. évfordulós kiadás
Építsd meg Boba Fett egyedi Slave I csillaghajóját, és utazd át vele a LEGO® Star Wars™ galaxist, szökevények után kutatva! Ragadd meg a fogantyút, és reptesd körbe-körbe! Húzd meg a ravaszt, és tüzelj a rugós kilövőkkel! Rakd be a karbonitba fagyott Han Solot a rakodótérbe, és szállítsd el, hogy megkapd az érte járó jutalmat! Egy újabb izgalmas nap egy fejvadász életében!

Gyűjtsd be és építsd meg Boba Fett Slave I csillaghajójának különleges LEGO® Star Wars™ 20. évfordulós kiadását a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmből!


Ünnepeld a LEGO® Star Wars™ játékkészletek 20. évfordulóját Boba Fett klasszikus Slave I csillaghajójának részletesen kidolgozott és újraértelmezett változatával! Az ikonikus 75243 LEGO Star Wars csillaghajó napjaink legrészletesebben kidolgozott verziója olyan elemeket tartalmaz, mint az önterülő pilótaülés és oldalszárnyak, a könnyű szállíthatóság érdekében egy fogantyú, valamint a ravasszal tüzelhető rugós kilövők. Ez a csodálatos LEGO Star Wars gyűjthető építőjáték tartalmaz egy zárható, hátsó rakodónyílást, ahol eltárolhatod a karbonit elembe fagyott Han Solót, emellett találsz 4 LEGO Star Wars minifigurát, bónuszként pedig Leia hercegnő minifiguráját és bemutatóállványát is, mely a 20. évfordulós logóval jelöli a LEGO Star Wars készletek történetének ezen mérföldkövét.

 

A csomagban 4 LEGO® Star Wars™ minifigurát találsz: Boba Fettet, Han Solót, Zuckusst és 4-LOM-ot, valamint a 20. évforduló alkalmából készült, bónusz Leia hercegnő minifigurát bemutatóállvánnyal. 


A Slave I LEGO® Star Wars™ készlet tartalmaz egy levehető pilótafülke tetőt, melynek belsejében egy minifigurának kialakított ülést találsz, emellett vár még rád egy önterülő pilótaülés és oldalszárnyak, egy fogantyú, a 2 rugós kilövőhöz tartozó, különálló ravaszok, forgó puskák és egy zárható, hátsó rakodónyílás, ahol eltárolhatod a karbonit elembe fagyott Han Solót. 


A fegyverek között 3 ágyút, Han Solo lézerpisztolyát és Leia hercegnő eredeti lézerpisztolyát találod, a kreatív játékhoz. 


Leia hercegnő minifigurája valósághűen bemutatja az eredeti, 2000-es változatot, plusz egy 20. évfordulós logóval is elláttuk. 


Az új, 2019 áprilisában megjelenő részletek Zuckuss új fejét, valamint jobbra és balra kanyarodó, 3×3 kő elemeket is tartalmaznak. 


A 20. évfordulós, bemutatóállványra helyezett LEGO® Star Wars™ minifigurák tökéletes díszként szolgálnak. 


Az építőjáték nagyszerű LEGO® Star Wars™ ajándék a 10 év fölötti építők számára. 


A Slave I építőjáték méretei: több mint 13 cm magas, 29 cm hosszú és 31 cm széles.