LEGO Star Wars - Luke Skywalker Landspeedere (75271)
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Raktáron, 1-2 munkanap
1 290 Ft
Pick Pack ponton
Szállítási díj:
Raktáron, 1-3 munkanap
1 490 Ft
Foxpost ponton
Szállítási díj:
Raktáron, 1-3 munkanap
1 099 Ft
  • Garancia Élettartam
  • Sku 75271
Ár: 8 880,00 Ft
Áfa: 0 %
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Figurák Száma
3 db
Elemek Száma
236 db
Ajánlott Életkor
7-99
Termékleírás

Az ifjú Jedi lovagok örömmel fogják eljátszani, ahogy átszáguldanak a Tatooine sivatagon ezzel az új, 2020 januárjában megjelenő, gyűjthető LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker X-34 Landspeedere (75271) készlettel! Az eddigi legrészletesebben kidolgozott modell tartalmaz egy helyet Luke és C-3PO minifiguráinak, egy nyitható csomagtartót, benne egy távcsővel, valamint egy töltényt Luke romboló pisztolyához, melyek kreatív játékra inspirálnak. Emellett a gyermekek eljátszhatják a Star Wars: Egy új remény című film akcióit a megépíthető barlang búvóhellyel, melyben egy felfegyverzett Jawa minifigura lapul. Egy új dimenzió! Ehhez a népszerű, gyermekeknek szánt Star Wars építőjátékhoz az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető, intuitív Instructions PLUS is hozzátartozik – így még a fiatalabb gyermekek is könnyedén ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik az építőmodellt, miközben kézzelfogható változatát építik. Szuper! A szórakozás galaxisa! A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a legendás Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars építőjátékok nagyon népszerű és klassz ajándékötletek a különböző ízlésű rajongók bármely korosztályának.Száguldj! Hagyd, hogy az ifjú Jedi lovagok Luke Skywalker bőrébe bújva vezessék ezt az új, 2020 januárjában megjelenő Star Wars™ X-34 landspeedert (75271), melyben olyan klassz részlet található, mint a csomagtartó a távcső tárolásához.


Ez a népszerű építőjáték 3 minifigurát tartalmaz – a híres Star Wars™ szereplőt, Luke Skywalkert (egy új, 2020 januárjában megjelenő szövet poncsóval), C-3PO,-t, valamint egy felfegyverzett Jawát, ami egy megépíthető barlang búvóhelyben rejtőzik.


A rajongók eljátszhatják a Star Wars: Egy új remény című film akcióit ezzel a zseniálisan részletezett, megépíthető Star Wars™ játék járművel – emellett rengeteg LEGO® kocka inspirálja őket a végtelen, kreatív építésre és játékra.
A szórakoztató építési élményt nyújtó, önálló és csoportos játékhoz is nagyszerű, 236 elemből álló Star Wars™ építőjáték nagyszerű ajándék a 7 év fölötti gyermekeknek, vagy kiváló meglepetés a Star Wars: Egy új remény című film rajongóinak.


Luke landspeedere több mint 5 cm magas, 20 cm hosszú és 11 cm széles – elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy táskában a barlang építménnyel és a Star Wars™ minifigurákkal együtt, így a gyermekek bárhol belevághatnak a játékba!


Ezt a LEGO® Star Wars™ gyűjthető, kizárólag LEGO építőkockákból álló építőjátékot a gyermekek kreativitása indítja be – nincs szükség elemekre – így a kalandos játékok sosem merülnek le!


Nyújts a gyermekeknek extra szórakozást a LEGO® Life alkalmazásban az intuitív Instructions PLUS felülettel. Még a fiatalabb építők is ráközelíthetnek, és megforgathatják a megépíthető Star Wars™ modellt, miközben megalkotják élő változatát.


A LEGO® Star Wars™ építőjáték készletek feltárják az építésben és szerepjátékokban gazdag galaxisát a gyermekek (és a felnőtt rajongók) előtt, ahol eljátszhatják a történet jeleneteit vagy megálmodhatják saját, egyedi kalandjaikat.