LEGO Ninjago - Kai tűzsárkánya (71701)
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
Pick Pack ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
Foxpost ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia Élettartam
  • Sku 71701
Ár: 4 990,00 Ft
Áfa: 0 %
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Elemek Száma
81
Figurák Száma
2
Termékleírás

A LEGO® NINJAGO® rajongói eljátszhatják a TV sorozat 1. évadának híres jeleneteit ezzel a továbbfejlesztett Örökség piros játék sárkánnyal és 2 minifigurával. Kai tűzsárkányának (71701) muszáj megállítania Lord Garmadont, mielőtt ellopja a Tűzkardot a mini tűz templomából. A gyermekekre egész biztosan órákon át tartó szórakozás vár, miközben elmerülnek ebben a fantáziabeli világban.

A gyermekeknek való játéképítés új módja

A LEGO® rajongók most már új és interaktív módon építhetik meg ezt asárkány játékfigurát: a digitális Instructions PLUS segítségével, mely elérhető az okostelefonokra és tabletekre letölthető, ingyenes LEGO Life alkalmazásban. Közelíts rá, forgasd meg és nézd meg a nindzsa sárkányt, miközben életre kel a képernyőn és a szemed előtt egyaránt.

Köszöntjük a 4 évnél idősebbeket!

A 4 évnél idősebbeknek ajánlott LEGO® NINJAGO® játékokkal a kisgyermekek beléphetnek egy akciódús világba, ahol szabadjára engedhetik képzeletüket, miközben megtanulják, hogyan kell megépíteni kedvenc szereplőiket, járműveiket és épületeiket. A kezdőkockák megkönnyítik a folyamatot, így ezek a készletek kifejezetten az újonc építőknek készültek, akik ezáltal átélhetik az önálló építéssel járó büszkeség érzését. A LEGO® NINJAGO® Örökség játékkészlet tartalmazza a TV sorozat 1. évadából ismert Kait és tűzsárkányát, miközben fantasztikus csatákban szállnak szembe Lord Garmadonnal. Ez a klassz játék segíti a gyermekeket abban, hogy megtanuljanak magabiztosan építeni.

Ez a nindzsa játék kezdőkockákat tartalmaz, így a fiatalok megtanulhatják, hogyan építhetik meg és játszhatnak el történeteket a NINJAGO® Kaijal és tűzsárkányával, Lord Garmadonnal, a Tűzkardot rejtő, mini tűz templomával, valamint két tűz elemmel.
Ez a piros sárkány játék sokféleképpen beállítható, hiszen mozgathatod a lábait, a szárnyait, a farkát, a fejét és a száját is, miközben Kai oldalán harcol Lord Garmadon ellen. A gyermekek különböző történeteket találhatnak ki, miközben megpróbálják megvédeni a Tűzkardot.

Ez a 81 elemből álló játék sárkány szórakoztató építési élményt nyújt a 4 évnél idősebbeknek, emellett nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló LEGO® ajándék gyermekeknek.

Új, 2020 januárjában megjelenő, LEGO® NINJAGO® továbbfejlesztett játék sárkány a TV sorozat 1. évadából. A nindzsa sárkány 6 cm magas, 6 cm hosszú és 23 cm széles – tökéletes méretű ahhoz, hogy bárhol játszhass vele.
Ehhez a LEGO® NINJAGO® sárkányhoz nincs szükség elemekre – amint kivetted a dobozból, már bele is vághatsz a játékba. A sárkány játékfigurát a gyermekek képzelete indítja be, így a Tűzkardért folyó küzdelem sosem ér véget.

Tökéletes LEGO® játék, mely megtanítja az óvodásokat az építésre. A készletben található útmutató elmagyarázza az építési lépéseket, ám a nindzsa sárkányt az interaktív Instructions PLUS útmutatóval is megépítheted, melyet megtalálsz az ingyenes LEGO Life alkalmazásban!

A 4 évnél idősebbeknek ajánlott LEGO® építőjátékok bevezetik a fiatalabb gyermekeket kedvenc filmes szereplőik, TV-s karaktereik és hétköznapi hőseik széles univerzumába, így segítve őket az építési lépések céljának megértésében és önbizalmuk növelésében.

A LEGO® építőkockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Egyöntetűek, kompatibilisek és könnyedén szétszedhetők minden alkalommal. Ezzel a nindzsa építménnyel még Lord Garmadont is legyőzheted!