LEGO Super Heroes - Batmobile 1989 (76139)
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
Pick Pack ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
Foxpost ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia Élettartam
  • Sku 76139
Ár: 66 480,00 Ft
Áfa: 0 %
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Játékok
Ajánlott Életkor
16 év
Elemek Száma
3306 db
Termékleírás

Leírás:

Ez a gyönyörűen kidolgozott LEGO kocka építőjáték a klasszikus és jól ismert, gömbölyded Batmobil autó másolata, melyet az 1989-es Batman filmben láthattál. A több mint 60 cm hosszú és 3306 elemből álló modell kihívást jelentő és izgalmas építési élményt nyújt.

A fanatikus rajongók odalesznek az eredeti részletekért, például a tolóajtós vezetőfülkéért, melyhez egy új, 2019 novemberében megjelenő, körbefutó szélvédő elem tartozik. Emellett 2 rejtett gépfegyver is vár rád felugró funkcióval, melyet a turbinahajtású kipufogó elforgatásával kapcsolhatsz be, a jármű oldalain pedig egy-egy dekoratív csáklyát találsz.

A Batman játékautóhoz egy forgó bemutatóállvány is tartozik (ami rögzített adatlappal van ellátva, melyen az 1989-es Batmobil statisztikái olvashatók), hogy a barátaid minden szögből megcsodálhassák.

Emellett a csomagban egy kockából épült minifigura bemutatóállványt is találsz.

Ez a szuperhős játék 3 új, 2019 novemberében megjelenő LEGO® minifigurát tartalmaz: Batman™-t (új felsőtest díszítéssel), Joker™-t (új arc és felsőtest díszítéssel) és Vicki Vale™-t (új felsőtesttel és lábbal), valamint egy kockából épült bemutatóállványt.

Az 1989-es Batmobil™ LEGO® kockából épült változata tartalmaz egy tolóajtós vezetőfülkét új, 2019 novemberében megjelenő, körbefutó szélvédő elemmel, 2 minifigurának kialakított ülést, kormánykereket, sebváltó és műszerfal matricákat, 2 rejtett, lövésre nem alkalmas gépfegyvert a motorháztető alatt, mely felugró funkcióval van ellátva, amit a turbinahajtású kipufogó elforgatásával tudsz bekapcsolni.

Mindemellett vár még rád 2 dekoratív csáklya, Bat logóval ellátott keréktárcsák és különlegesen kialakított gumiabroncsok az első kerekeken, denevérszárnyak és még sok más, jellegzetes tervezői részlet.

A fegyverek között megtalálod Batman Batarangját és fegyverét, valamint Joker puskáját is.

A kiegészítő elemek közé tartozik Batman új, 2019 novemberében megjelenő köpenye, mely megegyezik az 1989-es filmbeli öltözékével, valamint megtalálod Vicki Vale kockából épült fényképezőgépét is.