Kávékapszula

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

A megadott feltételekkel nem található termék.

Kifutott termékek

A kávét a legtöbben nagyon szeretik, sokaknak kizárólag egy csésze fekete elfogyasztását követően veheti csak kezdetét a nap. A minőségi kávé azon kívül, hogy finom, még energiával is feltölt, így gördülékenyebben láthatjuk el feladatainkat. A technológia fejlődésének köszönhetően ma már kapszulás kávékat is fogyaszthatunk, amelyhez külön meg kell vásárolnunk az adott márkához tartozó kávégépet.

A kapszulás kávék elkészítése rövid ideig tart, ezáltal gyorsan juthatunk hozzá a mennyei nedűhöz. Ez azért van, mert nincs szükség méricskélésre, valamint az őrölt kávé betöltésére, csupán annyi a dolgunk, hogy bekapcsoljuk a kávégépet majd a kijelölt helyre tegyük a kapszulát, végül megnyomjuk a gombot és a forró italt nem egész fél percen belül fogyaszthatjuk is. A kávégép tisztítása szintén pofon egyszerű, ugyanis nincs csöpögő kávé, illetve kávézacc, a kapszulahüvely gyűjtőjének ürítése mindössze akkor válik indokolttá, amikor az megtelik.

Válassz te is különféle kávékapszuláink közül, amelyek mindegyike csodás minőséget képvisel, ráadásul így mindig friss és finom gőzölgő kávét fogyaszthatsz.