Dolce Gusto kávékapszula
Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Nescafé Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso kávépatron - kapszu...
Ár: 999,00 Ft
Raktárról azonnal
Nescafé - Dolce Gusto Almond Caffé Latte kávépatron - kapszula ...
Ár: 1 590,00 Ft
Raktárról azonnal

A kávét a legtöbb ember meglehetősen szereti, van, akinek kizárólag egy csésze fekete elfogyasztása után kezdődhet a nap. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kávét fogyasztunk, mondhatni az egész a minőségen alapszik. Egy kiváló márka gondoskodik róla, hogy a fogyasztók elégedettek legyenek az ízzel, aromával és a krémes állaggal egyaránt, törekszenek arra, hogy a kávézásra, mint egyfajta szeánszra tekintsenek. A Dolce Gusto kávékapszulái például elhozzák a kávézás valódi élményét, nem véletlen, hogy nagyon sokan szeretik és dicsérik termékeiket, ráadásul tejes-habos kávécsodák is pillanatok alatt az asztalra varázsolhatóak általuk.

A kapszulák kizárólag olyan kávébab őrleményt tartalmaznak, amelyek minőség szempontjából kiválóak és a frissességet teljes mértékben magukba zárják. A Dolce Gusto kávékapszulái több ízben is beszerezhetőek, így mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet.

Válasszon ön is egy kapszulába zárt élményt és élvezze a karakteres ízvilágot, garantált, hogy különleges kávéélményben lesz majd része.