Pellini Espresso n42 Tradizionale őrölt kávé 250g
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Raktáron, 1-2 munkanap
1 290 Ft
Pick Pack ponton
Szállítási díj:
Raktáron, 1-3 munkanap
1 490 Ft
Foxpost ponton
Szállítási díj:
Raktáron, 1-3 munkanap
1 099 Ft
  • Garancia Élettartam
  • Sku PelliniEspresson42
Ár: 1 090,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Kávé- élelmiszer
Kiszerelés
250 g
Kávétípus
őrölt
Összetétel
Arabica-Robusta
Termékleírás

Pellini Espresso n42 Tradizionale

Ez a kávékompozíció különösen alkalmas eszpresszó kávéfőző gépekhez.

A kávé jól kiegyensúlyozott krém, aroma és íz.Teljes íz és alacsony koffein tartalom.Ideális eszpresszóhoz.Kivételes kávé, mint cappuccino vagy latte macchiato alapja.

A hat és nyolc különböző kávéfajtának választása gazdag, krémes és kiegyensúlyozott ízű, egy-két fajta, teljes aroma, és mindenekelőtt egy teljes kávé ízléséhez.A jól elkészített eszpresszó jellegzetes jellemzője a kávé, amely megkülönbözteti az eszpresszót más kávéktól, például csepegtető kávéktól vagy más módon főzve.

A Veronában 1922-ben alapított Pellini a minőség iránti elkötelezettség jellemzi.Ez a családi tulajdonban lévő vállalat ma már a márka tulajdonosa, és elsősorban az olasz piacra összpontosít, ahol erős pozícióval és kevesebb exporttal rendelkezik.

Az egyes vállalatok döntéseit inspiráló pontos és célzott akarat minden fejlesztési tevékenységében, globális együttműködési megállapodásában és termékminőségében tükröződik.A teljes minőség folyamatos ügyfél-elégedettségi felmérést jelent.A Pellini folyamatos erőfeszítéseit és telepítését nemcsak a piaci sikerek, hanem a szakemberek is elismerték.