Jura CLARIS SMART MINI vízszűrő (24102)
Személyes átvétellel:
Budapesti üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 290 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 390 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 199 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 099 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
Élettartam
Sku
24102
Ár: 3 950,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Általános tulajdonságok
Különleges jellemező
Jura termékekhez
Kiszerelés
1 db
Típus
vízszűrő
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Az intelligens vízszűrő

A kávé 98%-a víz. Ezért nagyon fontos a víz minőségére is kellő figyelmet fordítanunk. A Claris Smartmini vízszűrő patront automatikusan felismeri a készülékaz RDIF technológiának köszönhetően, így nem kell önnek a filter beállításokkal bajlódnia. A patron automatikusan aktiválódik és jelzi amikor már elhasználódott és cserélni kell. A vízszűrés sosem volt még ilyen egyszerű!

Minden csapvízhez alkalmazható
A CLARIS Smartmini vízszűrő patron megszűri a szennyeződésektől a csapvizet úgy, hogy a szükséges ásványi anyagokat és fluoridokat a vízben hagyja még alacsony vízkeménység fennállása esetén is. Az egészségtudatos vásárlóknak tökéletes kiegészítő egy Claris Smart vízszűrő patron, hiszen az optimális ásványi anyag szabályozása mellettvéd a vízkővesedés ellen is.Tökéletes technológiával kifejlesztették a vízszűrésnek azt a módját, ami amennyire egyszerű, annyira hasznos is.

Automata szűrő felismerés
Annak érdekében, hogy megkönnyítsék a kommunikációt a szűrő és a készülék között, a filter felismerése teljesen automatikus a modern RFID technológiának köszönhetően. A készülékben lévőintelligens vízrendszer (I.W.S.®) automatikusan észleli a szűrő behelyezését és bekapcsol a megfelelő üzemmódba. Amikor a szűrő teljesítménye a végéhez közeledik, a készülék szintén teljesen automatikus módon figyelmeztet a szűrőcserére. Amennyiben ez nem történne meg, a készülék átkapcsol a vízszűrő nélküli használatra, majdfigyelmeztet a vízkőtelenítésre. így biztonságosan eltávolíthatjuk a szűrőt, és nem kell aggódnunk, hogy a kávé minősége vagy a készülékünk károsodik hiszen a vízkőtlenítés más formában megtörténik.

A CLARIS Smartmini vízszűrő patron a következő -beépített intelligens vízrendszerrel rendelkező (I.W.S.®) - automata kávéfőzőgépekbe való:

ENA 8

Vásárlói vélemények