Krups EA890110 Evidence automata kávégép, fehér
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat
Raktáron, 1-2 munkanap
1 490 Ft
Pick Pack ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 490 Ft
Foxpost ponton
Szállítási díj:
Raktáron,1-3 munkanap
1 099 Ft
  • Garancia 2 év
  • Sku EA890110
Ár: 151 990,00 Ft
Hitel: 4 878,00 Ft X 36 hó, THM: 9,9%
Ön rész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Kávéfőző
Szín
Fehér
Teljesítmény
1450 W
Nyomás
15 bar
Víztartály kapacitása
2.3 l
Termékleírás

A Krups Evidence kávégépet úgy terveztük, hogy otthona kényelmében is tökéletes kávét készíthessen. Tökéletes eredményeket kínál az utolsó részletig. A Krups Quattro Force rendszerrel a kávédarálástól a csészébe engedésig minden lépés a tökéletes kávéitalokról gondoskodik. A 15 különböző beállítás segítségével elkészítheti a hangulatához illő kávéját, mindezt egy elegáns megjelenésű készülékkel

 
 
Az utolsó részletig tökéletes eszpresszó és cappuccino

A Krups Evidence automata kávégép maximális gondossággal és precizitással készült a legutolsó részletig, felülmúlhatatlan kávés élményt kínál annak készítése és élvezése során egyaránt. A 15 előbeállított italopció lehetővé teszi a kedvenc kávétípusok készítését az aromával teli eszpresszótól a cappuccino One-Touch-ig extra adag eszpresszó hozzáadási lehetőséggel, mely intenzívebb ízt és energiát kölcsönöz bármilyen italnak, vagy a feketekávé beállítást az extra erős íz eléréséért. Ez az egyszerűen használható eszpresszó kávégép Krups technológiával rendelkezik. Quattro Force kiváló, élvezhető különbségű, kiváló kávé készítéséhez, minőségi, hihetetlen gyors őrléssel, mint egy baristától, gazdag krémhabbal és automatikus gőzfúvóka öblítési ciklussal a hosszantartó teljesítmény érdekében. A praktikus funkciók széles skáláját elegáns és modern megjelenés egészíti ki, melyet úgy terveztünk, hogy minden konyhában jól mutasson.
* a meglévő kávédaráló kínálattal összehasonlítva más eszpresszókészítő automata kávégépekben ugyanattól a gyártótól

 
 
Minden, amire szüksége van - a tökéletes eszpresszótól a finom cappuccinóig

Azzal, hogy minden részletről könnyedséggel és gyorsan gondoskodunk, a kávészemek őrlésétől a csészébe való töltésig, felfedezheti a tökéletes kávé élményét otthoni környezetben, mindezt stílusos és elegáns megjelenés mellett.

 
 
Automatikusan készített kávéitalok teljes skálája

Választás 15 kávétípusból a lehetőségek széles skálájával, mint az aromatikus eszpresszó, One-Touch krémes cappuccino, kiváló dupla latte és teák választható hőmérséklet beállítással, mind tökéletesen, gyorsan és könnyedséggel áztatva.

 
 
Extra adag eszpresszó hozzáadásával extra ízadagot ad hozzá

Tegye még jobbá kedvenc italát extra adag eszpresszóval, mely intenzívebb ízt és energiát kölcsönöz bármilyen italnak, vagy használjon feketekávé beállítást az erősebb és markáns kávé eléréséhez.

 
 
Intuitív oled kijelző

Természetes és intuitív OLED vezérlőpanel érintőgombokkal a kávéfőző egyszerű vezérléséért finom gombnyomásokkal.

 
 
Kivételes formaterv és egyszerű használat

A kávéfogyasztás élményét a nagy űrtartalmakat (2,3 l víztartály és 260 g kávészem tároló) összekötő, teljesen új formaterv emeli ki optimális méretekkel és ergonómiával és teszi komfortos és egyszerűen használható eszközzé.

 
 
Továbbfejlesztett technológia a tökéletes kávéért

A Krups kávégép Quattro Force technológiával optimalizálja az eszpresszókészítés minden lépését a kávészemek darálásától a csészébe való kiengedésig: 20%-kal gyorsabb darálás, ultraflat préselés a kávé megfelelő kinyeréséért, kompakt Thermoblock egység a megfelelő kávéhőmérsékletért, valamint AutoClean funkció az egyszerű használatért.

Hosszantartó teljesítmény az automatikus öblítési funkcióval

Az automatikus gőzfúvóka tisztítási ciklusnak köszönhetően csökkenthető a vízkőképződés és abszolút minimálisra csökkenthető a rendszeres karbantartás, ezzel biztosítható a hosszútávú teljesítmény.