Pioneer VREC-170RS Menetrögzítő kamera, Full HD, 1920 x 1080
Személyes átvétellel:
Budapesti üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 290 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 390 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 199 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 099 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
2 év
Sku
VREC_170RS
Ár: 40 490,00 Ft
Hitel: 3 738,00 Ft X 12 hó, THM: 19,99%
Ön rész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Autó felszerelés
Típus
Menetrögzítő kamera
Teljesítmény
1 csatornás Dash Cam
Szín
Fekete
Android/Apple Kompatibilis
Igen
Bluetooth
Igen
Kijelző Típusa
3,0 hüvelykes LCD
Funkciók
Parkolási mód, GPS
Különleges jellemzők
Vezeték nélküli kapcsolat
Felbontás
1920 x 1080p
GPS funkciók
Igen
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Harmadik szemed az úton.
Telepítsen egy Pioneer Dash kamerát a nyugalom érdekében: megvédi Önt a csalárd biztosítási kárigényektől azáltal, hogy események esetén felhasználhatja a felvett felvételeket, így gyorsan és egyszerűen felismerheti a hibát. Egyes országokban a Dash Camera telepítése akár a biztosítási díjat is csökkentheti.

A Pioneer VREC-170RS egy 1 csatornás elülső Dash kamera, 3,0 hüvelykes LCD kijelzővel.

A VREC-170RS széles látószöge 139 °, amely lehetővé teszi olyan adatok rögzítését, amelyeket más kamerák nem képesek FULL HD-ben. A VREC-170RS GPS-t és beépített vezeték nélküli kapcsolatot is tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy okostelefonját az exkluzív Pioneer "Dash Camera Connect" alkalmazáson keresztül csatlakoztathassa. Ellenőrizze a rögzített videókat, vagy állítsa be a Dash kamerát egy kompatibilis iPhone vagy Android okostelefon képernyőjén.

A VREC-170RS könnyen csatlakoztatható a mellékelt szivar töltő tápcsatlakozójának és a könnyen felszerelhető tartó tartónak köszönhetően.

A VREC-170RS kompatibilis egy 16–32 GB-os microSD-kártyával (10. osztály). A Pioneer nem garantálja a microSD-kártya kompatibilitását. A microSD kártya külön megvásárolható.

1 csatornás Dash Cam

Full HD - A magas érzékenységet megvalósító CMOS-érzékelő telepítésén kívül ez a termék Full HD-ban (1920 x 1080p) rögzít, körülbelül 2 millió pixel nagy felbontással, így tiszta, kiváló minőségű karaktereket, például rendszámot, rögzíthet nappal vagy éjjel.

139 ° széles látószög - Rögzítsen nagyobb mennyiségű információt kevesebb holtponttal, például egy balról vagy jobbról elhaladó motorkerékpár, vagy egy gyalogos vagy kerékpár kiugrik.

Parkolási mód - Amikor a jármű parkol, a rezgés okozta mozgás észlelése után a belső beépített akkumulátor segítségével automatikusan rögzít egy eseményt egy meghatározott ideig.

GPS - Pontosan rögzítse a fontos információkat, például az aktuális helyzetét, a jármű sebességét, a menetirányt és az időt.

Vezeték nélküli kapcsolat - Beépített vezeték nélküli kapcsolat az okostelefon csatlakoztatásához az exkluzív Pioneer Dash Camera alkalmazáson keresztül * '. Ellenőrizze a rögzített videókat, vagy állítsa be a Dash kamerát egy kompatibilis iPhone vagy Android ™ okostelefon képernyőjén. * Kompatibilis okostelefon szükséges. Az alkalmazás elérhetősége országától függ.

Vásárlói vélemények