Autós töltő

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Baseus CCALL-ML02 Grain autós töltő, 2x USB, 5 V, 3.1 A, fehér
Ár: 1 690,00 Ft
Raktárról azonnal
Baseus CCALLP-01 Grain Pro 2x USB 4.8A autós töltő, fekete
Ár: 1 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Somogyi SA 023 szivargyújtó elosztó
Ár: 2 490,00 Ft
Raktárról azonnal
Baseus CCALL-DS01 Square autós töltő, 2 x USB, QC 3.0, 5 A, 30 ...
Ár: 2 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Somogyi FMBT 17 Multifunkciós autós töltő és kihangosító
Ár: 6 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Somogyi FMBT 18RGB Autós kihangosító és töltő
Ár: 8 390,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

Ahogy egyre több okostelefonnal, tablettel és egyéb elektronikus eszközzel rendelkezünk, úgy növekszik az elektromos áramforrás iránti igény. Otthon ezt még a legtöbbször könnyedén meg lehet oldani egy nagyobb elosztóval, azonban utazás, azon belül is autózás közben komoly kihívást jelenthet, ha éppen merülni kezd valamelyik fontos műszaki termékünk. Erre találták ki az autós töltőket, melyek ma már széles körben érhetőek el és mindössze egy szivargyújtóra, valamint a töltőkábelre van szükség ahhoz, hogy kedvenc kütyüdet menet közben is tölteni tudd.

Ezek a kiegészítők úgy működnek, hogy az autó egyenáramú áramát váltakozó áramúvá alakítják, amely USB-kompatibilis eszközök töltésére használható. Többféle autós töltő áll rendelkezésre, köztük USB, Type-C és vezeték nélküli töltők. Sőt, akadnak olyan modellek is, melyek már transzmitterként is funkcionálnak, így képesek az okos eszközökről, Bluetooth kapcsolattal a lejátszott hangokat – zenét, podcastet, hangoskönyveket például – továbbítani a gépjármű audio rendszerének.

A legtöbb autós töltő ráadásul rendelkezik túltöltés elleni védelemmel is, ami megakadályozza, hogy az okos eszköz akksija túltöltődjön.

Válassz most kínálatunkból és biztosítsd kütyüid számára az energiát vezetés közben is!