Devolo D 9890 Home Control Füstérzékelő
Készlet info
Budapesti üzletünk
Rendelésre
Házhozszállítással
Rendelésre
Pick Pack ponton
Rendelésre
  • Garancia 1 év
  • Sku D9890
Ár: 24 500,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Műszaki cikk
Típus
füstérzékelő
Termékleírás

Tulajdonságok:

Nemcsak éles hangjelzéssel riaszt, hanem SMS-ben, e-mailben és az applikáción keresztül is küld értesítést. A tűzoltók azonnal hívhatók, függetlenül attól, hol tartózkodunk.

Akár otthon, akár házon kívül tartózkodunk, a devolo Home Control füstérzékelőre mindig számíthatunk. Köztudott, hogy tűz esetén minden perc számít. A devolo füstérzékelő nemcsak éles hangjelzéssel és a készüléken található LED kijelzőn keresztül riaszt, hanem sms-ben, e-mailben vagy az applikáción keresztül is értesít minket. Egyéb Home Control komponensekkel összekapcsolva más funkciókat is elláthat, például felkapcsolhatjuk vele a villanyt vagy felhúzhatjuk a redőnyöket. Az értesítés küldése több mobilszámra és e-mail címre is beállítható, így azonnal tudunk intézkedni, illetve hívni a tűzoltókat függetlenül attól, hol tartózkodunk. A devolo tűzjelző a nap 24 órájában biztosítja, hogy családunk és értékeink tökéletes biztonságban legyenek. Ráadásul a készülék telepítése csupán pár percet vesz igényb

 

- A legnagyobb biztonság elérése érdekében minden esetben a lehető leghamarabb észleli a füstöt.

- Nemcsak éles hangjelzéssel és a LED kijelzőn keresztül riaszt, hanem sms-ben, e-mailben vagy az applikáción keresztül is értesít minket.

- Riasztás esetén automatikusan aktiválja az összes devolo füstérzékelőt.

- A készülék gyorsan felszerelhető és szinte bárhol elhelyezhető otthonunkban

- Más Home Control komponensekkel is együtt tud működni. Beállíthatjuk például, hogy riasztás esetén automatikusan felkapcsolja a lámpákat.

- Bármikor bővíthető a többi devolo Home Control komponenssel.

- Jövőálló a standard Z-Wave vezeték nélküli technológiának köszönhetően.