Devolo Home Control D 9806 kezdőcsomag
Készlet info
Budapesti üzletünk
Rendelésre
Házhozszállítással
Rendelésre
Pick Pack ponton
Rendelésre
  • Garancia 3 év
  • Sku D9806
Ingyenes házhozszállítás
Ár: 89 900,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termékleírás

Tulajdonságok:

Végre mindenki élvezheti az intelligens otthonok kényelmét! Kezdőcsomagunk a legfontosabb, alapszintű intelligens-otthon funkciókat biztosítja. Az irányítást ezentúl a Home Control központi egység végzi, biztosítva az intelligens funkciók problémamentes működését. A csomagban található ajtó-/ablakérintkező a nap 24 órájában szemmel tartja otthonunkat: észleli a nyitott ajtókat, ablakokat vagy fiókokat, és ha valamilyen gyanúsat észlel, azonnal aktiválja a riasztó rendszert. Mialatt mi az igazak álmát alusszuk, az intelligens fogyasztásmérő végzi a dolgát. A funkcióinak köszönhetően reggel a frissen főzött kávé illata fogad minket a konyhában, kikapcsolja a készülékeket, amelyekről megfeledkeztünk, és még arra is felhívja figyelmünket, ha véletlenül nyitva hagytuk a hűtő ajtaját.

Az összes funkció rendkívül egyszerűen irányítható az okostelefonra, tabletre vagy számítógépre letölthető alkalmazáson keresztül. Egyetlen gombnyomással már életre is kelthetjük intelligens otthonunkat! Természetesen igény esetén a kezdőcsomagot egyszerűen bővíthetjük más devolo Home Control komponensekkel. Válasszuk ki, majd csatlakoztassuk a kívánt komponenst, és ezután nincs más dolgunk, mint hátradőlni, és élvezni intelligens otthonunk kényelmét!

- Ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Csomagoljuk ki és csatlakoztassuk a készüléket, így percek múlva már élvezhetjük is intelligens otthonunk minden előnyét!

- Intuitív működtetés a böngészővel, valamint az okostelefonra és tabletre ingyenesen letölthető applikáció.

- Bármikor bővíthető a többi devolo Home Control komponenssel.

- Jövőálló a standard Z-WaveO vezeték nélküli technológiának köszönhetően.