Diktafon

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Sony ICD-PX240 digitális diktafon beépített USB funkcióval, 4 GB
Ár: 17 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Sony ICD-PX370 digitális diktafon beépített USB funkcióval, 4 GB
Ár: 21 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Sony ICD-PX470 digitális diktafon beépített USB funkcióval, 4 GB
Ár: 28 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Sony ICD-TX660 Digitális diktafon, USB, Zajcsökkentés, VOR, 16 ...
Ár: 53 890,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

A diktafonok olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy hangokat rögzítsünk és azt később meghallgassuk. Ezeknek az eszközöknek számos előnye van és többféle célra is lehet őket használni.

Az egyik legfontosabb előnye a diktafonoknak, hogy segítségükkel gyorsan és hatékonyan rögzíthetünk hangfelvételeket, így könnyen megőrizhetjük a fontos információkat, akár beszélgetések, prezentációk vagy különféle előadások alkalmával. A diktafonok által akkor is felvehetjük az elhangzottakat, ha például olyan szituációban vagyunk, ahol nincs lehetőségünk leírni.

A diktafonok kis méretűek, tehát nem foglalnak el sok helyet és könnyen hordozhatóak, így akár utazás közben is a birtokunkban lehetnek.

Különböző típusú diktafonok léteznek, rendelkezésre állnak analóg diktafonok, ezek tartoznak lényegében a régebbi típusúakhoz, amelyeket még a 20. században fejlesztettek ki. A digitalizáció hatására az analóg diktafonok mára már kiszorultak a piacról, ami érthető, hiszen nem mondhatóak korszerűnek.

A digitális diktafonok az analóg diktafonokhoz képest sokoldalúbbak, jellemzően memóriakártyára is rögzítik a hangot, ráadásul a felvétel formátuma vagy minősége szabályozható. Digitális diktafonból kaphatóak zsebméretű változatok és nagyobb, asztaliak is.

Kínálatunkban remek diktafonok közül válogathatsz, melyek tökéletes felvételeket készítenek. Válaszd ki kedvencedet és rendeld meg pár kattintással!