GoPro Hero 9 akciókamera (CHDHX-901-RW)
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
Pick Pack ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
Foxpost ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia 2 év
  • Sku CHDHX-901-RW
Ár: 161 890,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Műszaki cikk
Típus
akciókamera
USB csatlakozó
3.0
Kijelző
Hátsó 2,27" Első 1,4"
Időzítő
igen
Memória bővíthetőség
MicroSD 256 GB-ig
Felbontás
20 MP
Max olvasási sebesség
100 MBPS
Foglalat
Type-C
Termékleírás

Az úttörő HERO9 Black, brutális 23,6MP-s érzékelővel rendelkezik a nagyobb felbontásért, több pixelért és mindenért.
A HERO9 Black egy brutális 23,6 megapixeles érzékelővel tűnik ki, amivel 5K-s videókat és 20 megapixeles fotókat csinálhatsz.
Hozzá adtunk egy új elülső kijelzőt, egy nagyító funkcióval ellátott hátsó érintőképernyőt,
30% -kal hosszabb akkumulátor-élettartamot [1], a HyperSmooth 3.0-t, és még sok mást, amit szeretni fogsz.

A HERO9 Black bestiális, 23,6 MP-es képérzékelőjével könnyedén készíthet 5K videofelvételeket és 20 MP-es fényképeket.
Az új, előre néző kijelző, az érintéses nagyítású hátsó érintőképernyő, a 30%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam1 és a HyperSmooth 3.0 jóvoltából mindenből többet kap, amit szeret.

5K videó
Készítsen lélegzetelállító, akár 5K felbontású videót, amely tökéletesen megőrzi a fontos részleteket zoomolás közben is. A HERO9 Black kamera új, nagy teljesítményű 23,6 MP-es érzékelőjével, életszerű képélességével, zökkenőmentes mozgásával és kamerán belüli szintezésével mindenkit lenyűgöz.

20 MP-es fénykép SuperPhoto üzemmódban
Készítsen éles, profi minőségű képeket 20 MP-es tisztasággal. A SuperPhoto jóvoltából a HERO9 Black automatikusan kiválasztja a legjobb képfeldolgozást, így rendkívül egyszerűen megkomponálhatja a felvételt.

Bővíthető tartozékrendszer

A HERO9 Black tartozékok jóvoltából kibővülnek a lehetőségek.
Olyan objektívet szeretne, amely a horizonthoz rögzített felvételeket és folyamatos stabilizálást biztosít?
A Max Lens Mod tartozékkal mindez nem lehetetlen. Szeretné megvilágítani a témát?
A Light Mod Önnek készült. Szeretne mikrofonokat és még több kapcsolódási lehetőséget?
A Media Mod tartozékkal kibővítve máris testre szabhatja a cuccot.

Beépített rögzítő

Nem kell többé külön vázat cipelni. Csak hajtsa ki a behajtható füleket, rögzítse a kamerát bármilyen tartóhoz, és hajrá.

Előre néző kijelző és hátsó érintőképernyő
A HERO9 Black érintésérzékeny új, nagyobb hátsó képernyője azonnal ismerősnek érződik majd, a káprázatos új előre néző kijelző pedig megkönnyíti a képalkotást és az intuitív kameravezérlést.

Nagy teljesítményű akkumulátor
A nagyobb, 1720 mAh-s akkumulátornak köszönhetően 30%-kal hosszabb az akkumulátor-élettartam1 , így több felvételt készíthet akkumulátorcsere nélkül, és elég lesz a nafta a kamerának hidegben is.

HyperSmooth 3.0
Tapasztalja meg a legkiválóbb egyenletességet a valaha volt legfejlettebb videostabilizálás révén. A HyperSmooth 3.0 kamerán belüli horizontkiegyenlítést végez, és élvezetesebbé teszi az összes beállítást.

Horizontkiegyenlítés
Az új Linear + horizontkiegyenlítő digitális objektív mostantól lehetővé teszi a kamerán belüli horizontkiegyenlítést (akár 45%-os dőlésig), hogy a felvétel stabil és egyenes maradjon.

TimeWarp 3.0
Rögzítsen hipnotikus hatású time lapse videót vezetés közben, gyalog vagy bárhol másutt. A TimeWarp 3.0 összesűríti az időt, így utolérhetetlen a fontos pillanatok megörökítésében. A sebességmódosítás egy új funkció, amely lehetővé teszi a valós sebesség (már hanggal is) és a félsebesség kiválasztását felvétel közben.

Intuitív érintőképernyő
Kezelje profi módon a kamerát! Az érintőképernyővel könnyedén kezelheti a kamerát. Vagy komponáljon képkockát, játsszon le felvételt és lőjön egy szelfit HERO-módban.

Élő közvetítés 1080p felbontással
Közvetítsen 1080p felbontással a közösségi oldalakon vagy HyperSmooth stabilizálással a GoPro alkalmazáson keresztül, a későbbi megtekintéshez pedig mentse el a felvételt az SD-kártyára.

Webkamera mód
Csatlakoztassa a HERO9 Black eszközt számítógépéhez, és sugározzon 1080p full HD minőségben. A GoPro tartozékok segítségével létrehozhatja az ideális webkamera-elrendezést.

Strapabíró és vízálló
Fényképezzen az elképzelhető legdurvább körülmények között. A HERO9 Black megcsinálja. Kemény, mint Chuck Norris, és alapból 10 méterig vízálló.

Power Tools funkciók
A HERO9 Black új tartozéka a Power Tools – egy intelligens rögzítési beállításcsomag, amely kiterjeszti a rögzítési lehetőségeket a kioldógomb egyszerű megnyomásán túl. A Power Tools elemei a HindSight (Előfelvétel), a LiveBurst (Élő sorozatfelvétel), a Scheduled Capture (Ütemezett felvétel) és a Duration Capture (Felvétel időtartama).

Előfelvétel
Az előfelvétel célja, hogy egyetlen pillanatot se mulasszon el többé. Ez a hatékony új funkció 30 másodperccel a felvétel gomb megnyomása előtt már rögzíteni kezdi a videofelvételt. Képzelje el, ahogy kedvenc csatára berúgja az első gólját. Amint támadásba lendül, megnyomja a felvétel gombot. A HindSight funkcióval mindent megörökíthet az exponálógomb lenyomása előtti 30 másodperctől kezdve a felvétel leállításáig.

Élő sorozatfelvétel
Rögzítsen mindent, ami 1,5 másodperccel a felvétel előtt és után történik, majd válassza ki kedvenc képkockáját a legjobb képhez vagy megosztható videóhoz.

Ütemezett felvétel
Ezzel a funkcióval előre beállíthatja a felvétel kezdési idejét.

Felvétel időtartama
A funkció segítségével megadhatja, hogy mennyi ideig rögzítsen a HERO9 Black, mielőtt automatikusan leáll.

Éjszakai time lapse videofelvétel
Lőjön lenyűgöző time lapse videókat éjszaka 4 K, 2,7 4:3, 1440p vagy 1080p felbontásban, mindezt a kamerán belül feldolgozva.

Előbeállítások és egyéni előbeállítások
A HERO9 Black alapból rendelkezik tevékenységekhez alkalmas, filmszerű és lassított felvételekhez javasolt videó-előbeállításokkal. Akár egyedi előbeállításokat is készíthet, amelyek segítségével gyorsan hozzáférhet kedvenc beállításaihoz.

Digitális objektívek
A kiváló felvételekhez mindössze a megfelelő digitális objektívre kell koppintani. Mostantól Narrow (Szűk), Linear (Lineáris), Wide (Széles), az eddigi legszélesebb látóterű Max SuperView, valamint Linear + Horizon Leveling (Lineáris + horizontkiegyenlítő) beállítás közül választhat.

Hangvezérlés
Álljon át kézmentes használatra a 14 hangparancs jóvoltából, mint például a „GoPro, take a photo” (GoPro, készíts fotót).* A kamera kikapcsolt állapotában azt is mondhatja, hogy „GoPro, turn on” (GoPro, kapcsolj be).* A HERO9 Black az angol (USA, Egyesült Királyság, AU és India), a kínai (mandarin), a francia, a német, az olasz, a japán, a koreai, a portugál (BR), az orosz, a spanyol (EU és ÉA) és a svéd nyelvet érti.

Álló tájolás
Fényképek és videók álló tájolású rögzítése – tökéletes a Snapchathez és Instagram-történetekhez.

Időzítő
Hogy ne maradjon le a csoportképről – vagy csoportvideóról. Az időzítő megkönnyíti a GoPro szelfik vagy a teljes csapatot a képmezőben ábrázoló csoportképek készítését.

RAW-fényképkészítés
A legnagyobb rugalmasságot nyújtó RAW-móddal time lapse és sorozatfotók is készíthetők, emellett egy- és többfelvételes sorozatokhoz is használható.

8x lassítás
Lassítva minden izgalmasabban hat. Az ultranagy képfrissítési sebesség, a 1080p240 videó – a HyperSmooth 3.0 stabilizálással együtt – akár 8-szoros lassítást is lehetővé tesz a valaha volt legnépszerűbb hatás érdekében.

USB-C tehermentesítés Android eszközökre
Képek és videók gyors átvitele USB-C kábellel. Tökéletes választás, ha a jól bevált vezetékes kapcsolatra esküszik. Android-eszközökkel kompatibilis.

100 Mbps átviteli sebesség
Készítsen stúdióminőségű felvételeket akár 100 Mbps átviteli sebességgel.

HEVC videoformátum
Ne töltse meg a teljes SD-kártyát. Használja a nagy hatékonyságú videokódolás (HEVC) funkciót a fájlméretek csökkentése érdekében, a képminőség romlása nélkül.

Adatátfedések és GPS
Mutassa meg a helyet, a tengerszint feletti magasságot és a sebességet – a képernyőn – a GoPro alkalmazásban az adatátfedések videofelvételekhez való hozzáadásával. A választható lehetőségek közé tartozik a Speedometer (Sebességmérő), a GoPro logó, a GPS Path (GPS-útvonal), az Altitude (Magasság), a Map (Térkép), a Speed chart (Sebességtáblázat) és a G-Force (Nehézségi erő).5

Arc-, mosoly-, kacsintás- és jelenetérzékelés
A HERO9 Black felismeri a mosolyt, a kacsintást és még sok minden egyebet. A GoPro alkalmazás ezeket a részleteket arra használja, hogy intelligens módon kiválasztva a legjobb fényképeket és videókat lenyűgöző történeteket hozza létre.

GoPro alkalmazás
Az alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a kamerát, elindíthatja és leállíthatja a felvételt, valamint lementheti az adathordozót. Emellett készíthet egy- vagy többklipes anyagot, majd megoszthatja azt, egyszerűen telefonról.

Előfizetés a GoPro szolgáltatásra
Készítsen automatikus biztonsági másolatot minden felvételről a felhőbe. A GoPro előfizetés a sérült kamera cseréjével emellett tökéletes nyugalmat is biztosít.

Gyorstöltésre kész
Így gyorsabban visszatérhet a terepre. Az opcionális Supercharger töltőadapter akár 35%-kal gyorsabban is feltöltheti az akkumulátort. Támogatja a GoPro rögzítőket és tartozékokat Örökítse meg a világot a 45 kompatibilis rögzítővel és tartozékkal, beleértve azokat is, amelyekkel a HERO9 Black saját hordozható erőművé alakítható.

Műszaki adatok:

Kijelző / Képernyőméret és Felbontás:
Hátsó érintő kijlező: 2.27" (368x552 képpont)
Első kijelző: 1,4" (240x240 képpont)
 
Valós állóképfelbontás:
Fotó: 5184x3888
Videó: 5120x2880
 
Médiatípus / kompatibilis memóriakártyák:
Minimum Class 10 vagy UHS-1 microSD kártya 256GB kapacitásig
 
Minden kimenet:
USB 3.0 port
 
Videó formátum
H.264 codec, .mp4 file H.265 codec, .mp4 file
 
Maximális záridő
Fotó: 1/8s - 30 s
Videó: 1/30s - 1/240s
 
Max ISO:
Fotó: 100-3200
Videó: 100-6400

Doboz tartalma:
HERO9 Black kamera
hordtáska
akkumulátor
ívelt öntapadó rögzítőtalp
csatlakozó talp + rögzítő csavar
USB-C kábel