Pioneer VSX-934-B 7.2 csatornás AV vevőerősítő, fekete
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk: ingyenes
Rendelésre 1-3 munkanap
Házhozszállítással:
GLS futárszolgálat: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
ingyenes
Garancia
3 év
Sku
VSX934
Ár: 299 890,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Házimozi, hangfal, hifi
Típus
Házimozi erősítő
Szín
Fekete
Csatlakozás
HDMI be és kimenet, USB, Ethernet, Digitális optikai, Digitális koaxiális
Tuner típusa
AM/FM
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Pioneer VSX-934-B 7.2 csatornás AV vevőerősítő

7,2 csatornás vevő 7x160 Wattos, 6 HDMI bemenettel (4K), Dolby Atmos®, DTS: X®, Dolby Atmos Height Virtualizer, Sonos, Zone 2, AirPlay 2, Bluetooth és USB-vel működik.

Merüljön el a Dolby Atmos® vagy a DTS: X 3D térhangzásában, vagy élvezheti a Dolby Atmos Height Virtualizer * és a DTS Virtual: X * effektusait akár atmos vagy surround hangszórók nélkül is. Az Ultra HD, HDR10, HLG és Dolby Vision ™ áthaladással és a HDCP 2.2 támogatásával a VSX-934 egyre életszerűbb képeket kínál. A különböző forrásokból származó dalokat streamelheti Wi-Fi, Bluetooth®, DTS Play-Fi, SONOS rendszer és az Apple AirPlay 2 * segítségével. A további kiemelések közé tartozik a Powered Zone 2 szolgáltatás dedikált DAC-mal, a Personal Preset gombokkal és 2 HDMI kimenettel.

Dolby Atmos / Dolby Surround
A VSX-934 kompatibilis a legújabb mozi hangplatform, a Dolby Atmos® 3.1.2ch konfigurációjával. Objektumorientált hangot reprodukálhat sima, ívelt mozdulatokkal, vagy a felső hangszórók által reális háromdimenziós mozgással. Más hangkodekeket, például a PCM-et és a DSD-t fel lehet keverni a Dolby Surround használatával a 3D térhatású hang élvezetéhez.

DTS:X®/DTS Neural:X
A DTS: X a DTS következő generációs audiokodekje, amely az objektumalapú hangokat felhasználva új, magával ragadó és interaktív hangélményeket tesz lehetővé. Mivel a DTS: X képes automatikusan adaptálni a hangot a meglévő csatornákhoz és hangszórórendszerhez, nincs szükség külön hangszóró-elrendezésre. Tapasztalja meg a magával ragadó hangképet hihetetlenül gazdag és életszerű hangzással. Más audiokodekeket, például a PCM-et és a DSD-t, fel lehet keverni a DTS Neural: X segítségével a 3D térhatású hangzás érdekében.

Dolby Atmos virtualizáció és DTS Virtual:X
Bármely Dolby formátum lejátszásakor a Dolby Atmos Height Virtualizer bekapcsolása átfogóbb hallgatási élményt nyújt, virtuális tér- és magassághatást hozva létre a hagyományos hangsugárzók elrendezéséből anélkül, hogy további surround vagy magassági hangszórókat alkalmazna. * A funkció elérhető a jövőbeli firmware frissítéssel

A DTS Virtual: X segítségével a DTS: X-hez hasonló háromdimenziós, magával ragadó hangot élvezhet, magasság vagy hátsó hangszórók nélkül. A technológia 2–7,1,4 csatornás bemeneti forrást támogat, 2–5,1 vagy akár 7,1 csatornás hangszóró elrendezésben. A DTS Virtual: X az összes DTS kodekkel működik, beleértve a DTS: X-et is. * A funkció elérhető a jövőbeli firmware frissítéssel.

Személyreszabás
Csak nyomja meg az előlapon lévő Personal Preset gombot három másodpercig, és elmentheti az aktuális beállításokat, például a hangerőt és a hallgatási módot. Legfeljebb három preset regisztrálható és egyszerűen előhívható az előlap gombjával vagy a távirányítóval.

Párbeszéd javítás
Ezzel az egyedülálló középkategóriás hangvezérlési funkcióval a távirányító fel/le gombjával független hangerő-beállításokat végezhet a tartományon, beleértve a filmek párbeszédeit is.

Következő generációs videó szabványra felkészítve
A VSX-934 támogatja a HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) és Dolby Vision jelek átvitelét. Egy kompatibilis forráseszköz csatlakoztatásával kompatibilis kijelzőn élvezheti ezeket a legújabb videoszabványokat. Sőt, az összes HDMI-terminál támogatja a 4K-t (60p/4:4:4/24-bit), a Wide Color Gamut (BT.2020) és a HDCP 2.3-at, így nem lesz gond az új eszközökre való frissítéskor. élvezheti a prémium tartalmat, például a digitális másolásvédelemmel ellátott 4K videókat.

MCACC automatikus szobahangolás
Teremtse meg az optimális akusztikus környezetet a Pioneer MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) rendszerével, amelyet professzionális hangstúdiók szakértelmével fejlesztettek ki. Az egyedi mikrofonnal a rendszer automatikusan kompenzálja a hangszórók méretében, hangerejében és távolságában jelentkező különbségeket, és kiegyenlíti a választ.

Reflex optimalizáló
Dolby Atmos-kompatibilis hangszórók használata esetén az egység nagy irányítottságú hangja visszaverődik a mennyezetről, míg az alacsony irányítottságú hang közvetlenül a fülbe jut. A különböző útvonalak fáziseltolódást okoznak, ami kellemetlen érzést kelt a hangban. A Phase Control technológiát használó Reflex Optimizer beállítja ezt az eltolást, és javítja a hangkép lokalizációját azáltal, hogy a frekvenciákat a padlóhangsugárzókéhoz igazítja, ideális reprodukciós környezetet teremtve.

Kompatibilis a SONOS-al
Ha a VSX-934-et a Sonos Connecthez csatlakoztatja, bármilyen zenét vagy hangforrást lejátszhat a Sonos alkalmazásban. Csoportosíthatja a VSX-934-et a hálózaton lévő többi Sonos-eszközzel, vagy önállóan is használhatja. Az AV-vevő automatikusan bekapcsol, és bemenetet vált, amint zenét játszik le a Sonos alkalmazásban.

Powered Zone 2
A tápellátás funkcióval a VSX-934 közvetlenül meghajthatja a hangszórókat egy másik helyiségben, külön erősítő nélkül. Sőt, a 2. zónához dedikált DAC lehetővé teszi az összes digitális audioforrás hallgatását.

B zóna kimenet vezeték nélküli fejhallgatókhoz
A VSX-934 B zóna audiokimeneti csatlakozókkal van felszerelve a Main Zone hangzás kiterjesztéséhez a vezeték nélküli fejhallgató-dokkoló csatlakoztatásával. Vezeték nélküli fejhallgatón keresztül hallgathatja a nappaliban lejátszott hangokat.

Beépített Bluetooth®
Streameljen zeneszámokat kompatibilis eszközökről a beépített Bluetooth ® vezeték nélküli technológiával (ver. 4.2 + LE). A VSX-934 A2DP/AVRCP profilokkal rendelkezik, az SBC/AAC kodekek támogatásával. A Wake on Play funkcióval az AV-vevő automatikusan felébred és bemenetet vált, amikor egy Bluetooth-forrás lejátszása megkezdődik.

AirPlay 2*
Az Apple AirPlay 2 * segítségével könnyedén streamelhetsz zenét vagy podcastokat házad hangszóróihoz bármilyen Apple eszközzel, vagy megkérdezheted a Sirit, és mindez tökéletes szinkronban marad. * A funkció elérhető a jövőbeli firmware frissítéssel.

  • Méretek: 43,5 x 17,3 x 37,5 cm
  • Súly: 9,6 kg
Vásárlói vélemények