Keverőgép

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Scheppach PM 1800 D dupla szárú keverőgép építőanyagokhoz, 1800...
Ár: 49 990,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Scheppach PM 1200 keverőgép építőanyagokhoz, 1200 W (5907801901)
Kifutott, nem rendelhető!
Scheppach PM 1600 keverőgép építőanyagokhoz, 1600 W (5907803901)
Kifutott, nem rendelhető!

Az építési munkálatok összetettek és bonyolultak, ráadásul fontos a megfelelő szakértelemmel végezni, hogy a végeredmény ideális legyen. A különféle anyagokat sokszor be is kell kevernünk, ami szintén nem könnyű, ráadásul meglehetősen ügyelnünk kell az arányokra, éppen ezért részletesen olvassuk el a termékek tájékoztatóját.

A habarcsot, gipszet vagy éppen a csemperagasztót nehéz kézzel összekeverni, hiszen sok energiát tud igénybe venni, de szerencsére ma már rendelkezésre állnak keverőgépek is, amelyek nagyban egyszerűbbé teszik a dolgunkat. A minőségi keverőgépek kellően erősek ahhoz, hogy az anyagokat ideálisan bekeverjék.

Olyan keverők is beszerezhetőek, amelyek két kezes markolattal rendelkeznek, ezek optimálisabb fogást biztosítanak, de vannak fúró keverőgépek is.

Kínálatunkban megbízható keverőgépeket találhatsz, melyekkel pofon egyszerűvé teheted a nehéz fizikai munkákat. Tekintsd meg termékeinket és válassz a felújítás, építkezés mértékéhez képest, így időt és energiát is spórolhatsz.