Keverőgép

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Extol Premium 8890600 elektromos festék- és habarcskeverő gép, ...
Ár: 48 980,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Extol Premium 8890601 elektromos festék- és habarcskeverő gép, ...
Ár: 50 490,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Extol Indrustial 8790600 elektromos festék- és habarcskeverő gé...
Ár: 64 580,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

Az építési munkálatok összetettek és bonyolultak, ráadásul fontos a megfelelő szakértelemmel végezni, hogy a végeredmény ideális legyen. A különféle anyagokat sokszor be is kell kevernünk, ami szintén nem könnyű, ráadásul meglehetősen ügyelnünk kell az arányokra, éppen ezért részletesen olvassuk el a termékek tájékoztatóját.

A habarcsot, gipszet vagy éppen a csemperagasztót nehéz kézzel összekeverni, hiszen sok energiát tud igénybe venni, de szerencsére ma már rendelkezésre állnak keverőgépek is, amelyek nagyban egyszerűbbé teszik a dolgunkat. A minőségi keverőgépek kellően erősek ahhoz, hogy az anyagokat ideálisan bekeverjék.

Olyan keverők is beszerezhetőek, amelyek két kezes markolattal rendelkeznek, ezek optimálisabb fogást biztosítanak, de vannak fúró keverőgépek is.

Kínálatunkban megbízható keverőgépeket találhatsz, melyekkel pofon egyszerűvé teheted a nehéz fizikai munkákat. Tekintsd meg termékeinket és válassz a felújítás, építkezés mértékéhez képest, így időt és energiát is spórolhatsz.