Szén-monoxid-füst és gázriasztó

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

FireAngel FA6215-INT Hőérzékelő
Ár: 9 380,00 Ft
Raktárról azonnal
FireAngel FA6111-INT Optikai füstérzékelő
Ár: 9 490,00 Ft
Raktárról azonnal
FireAngel ST-622-INT Kombinált hő- és füstérzékelő
Ár: 10 990,00 Ft
Raktárról azonnal
EVOLVEO ACS-TS-SMOKE WiFi SMOKE, intelligens füstérzékelő
Ár: 13 090,00 Ft
Raktárról azonnal
FireAngel FA3820-HUR Szén-monoxid vészjelző, LED, 3V
Ár: 13 190,00 Ft
Raktárról azonnal
FireAngel HT-630-NEUT Hőérzékelő
Ár: 14 440,00 Ft
Raktárról azonnal
FireAngel ST-630-INT Kombinált hő- és füstérzékelő
Ár: 15 490,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Szén-monoxid-füst-és gázriasztók széles választéka

A szén-monoxid- füst- és gázriasztók alapvető biztonsági eszközök, amelyek feladata, hogy megvédjenek minket a potenciálisan életveszélyes helyzetektől. Mindegyik riasztó egyedi célt szolgál, a közös bennük, hogy figyelmeztetnek minket a levegőben lévő veszélyes anyagok jelenlétéről.

A szén-monoxid szagtalan és színtelen gáz, amely rendkívül veszélyes lehet, ha zárt helyiségben felhalmozódik, mivel gyorsan mérgezéshez vezethet. A szén-monoxid mérgezés tünetei közé tartozik a fejfájás, szédülés, hányinger, zavartság és az eszméletvesztés. Sajnos akár tragikus kimenetelű is lehet a folyamat vége.

Ezek a riasztók általában már kis mennyiségű szén-monoxidot is képesek érzékelni a levegőben. A riasztó rögtön meg is szólal, amint észleli a gázt, így figyelmezteti a lakókat a veszélyre. Olyan helyiségbe érdemes felszerelni a mérőegységet, ahol sokat tartózkodunk, ilyen lehet például a konyha. A füstjelzőket viszont úgy tervezték, hogy a tűzből származó füst jelenlétét érzékeljék. A füst gyakran a tűz első jele és gyorsan elterjedhet az adott helyiségben, megnehezítve a légzést és a látást. A minőségi füstjelzők már a csekélyebb mennyiségű füstöt is képesek érzékelni. Amennyiben az érzékelő megszólal, igyekezzünk a lehető leggyorsabban elhagyni az épületet. A gázriasztók a földgáz vagy propán jelenlétének érzékelésére szolgálnak, amelyeket az otthonokban általában főzésre, fűtésre és egyéb célokra használnak. Ezek a gázok szintén szagtalanok és rendkívül veszélyesek lehetnek, ha zárt térben nagy mennyiségben megjelennek.

Kínálatunkban megbízható szén-monoxid- füst- és gázriasztó készülékeket találhatsz, melyek szakszerű felszerelésével maximális biztonságban tudhatod családtagjaidat.