Hűtőtáska

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Orion EC-45 gurulós hűtő- fűtő láda, 60 W, Kék
Ár: 43 480,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

A hűtőtáskák télen és nyáron egyaránt jól jönnek, gondoljunk csak bele, hogy a kánikulák idején, milyen hamar felmelegszik a víz vagy az üdítő. A hűtőtáskában viszont hosszú ideig hidegen tarthatjuk az italokat, de bizonyos élelmiszerek frissességét is tovább megőrizhetjük, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy a napon hagyva megromlik valami.

Összesen 4 -féle típusú hűtőtáskát különböztetünk meg, rendelkezésre áll hűtőszatyor, hűtőláda, hűtőtáska és elektromos hűtőláda. Az első három tekintetében jégakkukkal biztosítható a hűvösen tartás, éppen ezért fontos, hogy a ládák szigetelése ideális legyen, az elektromos viszont képes az aktív hűtésre. Az elektromos tehát nem csak hűvösen tartani tud, hanem az állandó hűtésről is gondoskodik.

Az elektromos hűtőtáskák a gépjármű szivargyújtójáról is működtethetőek, számos darabban ventilátor is fellelhető, ami segíti a rendszer működését. Egyes készülékekben olyan akkumulátorfigyelő funkció is helyet kapott, ami azonnal lekapcsolja a hűtőládát, ha azt érzékeli, hogy az autó akkumulátora alacsony szintre csökkenne.

Kínálatunkban minőségi hűtőtáskákat találhatsz, amelyek nem csak hűteni, hanem fűteni is tudnak, így télen is a hasznodra válnak.