Okos karácsonyfa izzó

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Kifutott termékek

Twinkly 105 Starter Set - okos karácsonyfa izzó szett, 105 ledes
Kifutott, nem rendelhető!
Twinkly Wall 200 LED - Okos fali dekoráció
Kifutott, nem rendelhető!
Twinkly Strings IP44 Okos karácsonyfa izzó, 600 LED, Bluetooth,...
Kifutott, nem rendelhető!

A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően ma már számtalan okos eszköz beszerezhető, többek között okos fényfüzérek is elérhetőek, amelyek nem csak a karácsonyt teszik varázslatosabbá, hanem dekorációs jelleggel otthonunkat is. Az okos fényfüzérek komoly funkciókkal vannak felszerelve, de ennek ellenére remek ár/ érték arányban szerezhetőek be, mivel a modern technológia lehetővé tette a költséghatékony gyártást. Az okos karácsonyfa izzók telefonról is vezérelhetőek, tehát a kezelésük egyáltalán nem bonyolult.

Az okos karácsonyfa izzó fényei csodálatosak, mondhatni mesébe illőek, garantáltan elhozzák az ünnep meghitt hangulatát és feldobják a környezetet is.

A fényfüzérhez Bluetooth-on keresztül van mód csatlakozni, az applikációval pedig számos más egyéb funkció is elérhető. Az applikáción fellelhető gombok, animációk, illetve ikonok jól értelmezhetőek, iOS és Android rendszerekre egyaránt letölthetőek. A fényfüzér ki- és bekapcsolása időzíthető, ráadásul a beállításokat távolról is elvégezhetjük.

Válassz te is okos karácsonyfa izzóink közül és tedd különlegessé az ünnepet vagy alkalmazd dekoratív elemként, hogy otthonod hangulatosabbá váljon.