Láncfűrész

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Extol Craft 405610 elektromos láncfűrészgép, 1800 W, Oregon lán...
Ár: 38 990,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

A láncfűrészt elsősorban faanyagok vágására alkalmazzák, így jelentős a szerepe a bútorkészítésben és az egyéb barkácsolási munkálatokban. A sokoldalú eszköznek számos háztartásban nagy hasznát veszik, például kiváló lehet a zavaró, felesleges faágak eltávolításában, tűzifa aprításában vagy mondjuk a padlókészítés során. Ezen kívül a láncfűrész képes megbirkózni olyan feladatokkal is, amelyeket túl nehéz elvégezni kézi fűrészekkel.

A láncfűrész teljesítményét a motor mérete határozza meg. Erősebb motorral rendelkező láncfűrészek gyorsabban és hatékonyabban vágják át a vastagabb faanyagokat. A kisebb láncfűrészek súlyra könnyebbek, ezekkel érdemes hosszabb ideig tartó munkálatokat végezni, mivel kevésbé fáradunk el. A biztonságos használatot a láncfékek és a visszarúgás-elleni védelem is egyaránt elősegíti, de ettől függetlenül mindig viseljünk védőszemüveget, biztonsági cipőt, vágásbiztos nadrágot és hallásvédőt, illetve olyan kesztyűt, ami vágásálló.

Kínálatunkban olyan márkák láncfűrészei közül válogathatsz, melyek megbízható működést biztosítanak és képesek tökéletesen ellátni a fűrészeléssel járó feladatokat!