EMOS P5732 Vezeték nélküli csengő, 100 méter hatótáv, 38 dallam, 90 dB
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
1 év
Sku
P5732
Ár: 4 390,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Otthon és kert
Típus
Vezeték nélküli csengő
Különleges jellemzők
Hatótáv: 100 m
Tápellátás
3× 1,5 V AAA
Szín
fehér
Vásárlói vélemények
Termékleírás

P5732 vezeték nélküli csengő
Csengőt akar venni, és egy egyszerű, funkcionális megoldást keres? Szeretné megőrizni szabadságát a nyomógomb és a csengő elhelyezése terén? A P5732 vezeték nélküli csengő az a termék, amit keres.
A pótgombos vezeték nélküli csengő használható a háztartásban, az irodában, a műhelyben vagy a lakásban is. Amellett, hogy kényelmes és egyszerű telepítést biztosít, kifinomult funkcióival és a 38 tárolt dallammal is megörvendezteti használóját. Az akár 90 dB-esre állítható hangerő garantálja, hogy egyetlen vendéget se mulasszunk el. Ezen kívül határozott fényjelzés figyelmeztet a csengetésre, amikor például fülhallgató van a fülünkön.
Nem kell sokat bajlódnunk a vízálló csengőgomb elhelyezésével, mert hatósugara 100 m. Biztos hasznosnak találjuk majd, hogy a csengővel további csengőgombokat is párosíthatunk, amelyek öntanuló funkciójuk révén nem fognak a környékbeli csengőkkel összekeveredni.

Vezeték nélküli univerzális csengő
Az EMOS P5732 vezeték nélküli csengő meglepően praktikus és elegáns kivitelű. A csengő duális tápellátással rendelkezik: három 1,5 V-os AAA elemről és micro-USB bemenetről is működhet. A nyomógomb megelégszik egyetlen 3 V-os elemmel.
A csengő automatikus párosítási (öntanuló) funkcióval rendelkezik, és ennek révén pillanatok alatt felkészül a megbízható használatra.

Készen áll, hogy oda szereljék, ahova kell
Olyan helyre szeretnénk felszerelni a csengőt, ahol közel s távol nincsen tápellátás? A vezeték nélküli csengővel és nyomógombbal ez nem jelent problémát. A csengő rendelkezik akasztó nyílással, de tartozék a szükséges csavaron kívül a kétoldalú ragasztószalag is. A gombot pedig oda helyezzük, ahova csak szeretnénk.
A gomb ráadásul vízálló és tűri a kedvezőtlen időjárást is. Így bátran tehetjük a bejárati ajtó, a kertkapu vagy a tolókapu mellé.

Határozott fényjelzés és 38 dallamos csengő
A csengő akár 100 m távolságról is képes tájékoztatni minket a látogató érkezéséről a 38 kellemes dallam valamelyikével, vagy határozott fényjelzéssel. Annak érdekében, hogy a csengő hangja sose legyen tolakodó, 4 hangerőszint közül választhatunk. Hallássérültek, vagy kisgyerekes szülők hasznosnak fogják találni, hogy a csengő hangját teljesen le lehet némítani, hogy csupán a fényjelzésre hagyatkozzunk. Az igényes használókat minden bizonnyal felvillanyozza az is, hogy további vevőket és gombokat is lehet párosítani a rendszerrel.
Érdekli, milyen az EMOS P5732 csengő használata a gyakorlatban? Nézze meg videónkat!

38 előre beállított dallam, fényjelzés
A csengő is hozzájárulhat jókedvünkhöz. 38 előre beállított dallam közül választhatjuk a nekünk megfelelőt. És ehhez kiválaszthatjuk az erőteljes fényjelzést is az aktuális igényeinknek megfelelően. A rendszer 3 csengetési módban képes működni: (1) csak dallam, (2) dallam és fényjelzés, (3) csak fényjelzés.

Jelzés akár 100 m távolságra
Messze van a kapunk a vevőtől? A csengő rádióhullámainak szabadtéri terjedési távolsága akár 100 m.

Vízálló csengőgomb
A csengő beltéri használatra alkalmas. Az IP44 védettségű csengőgomb azonban teljes mértékben felkészült az időjárás viszontagságaira. Helyezhetjük az ajtó vagy a kapu mellé egyaránt.

Nagy hangerejű hangjelzés
Az EMOS P5732 csengő négy választható szintű hangerővel rendelkezik az optimális intenzitás beállításához. Így nem történhet meg velünk, hogy elkerülje figyelmünket a postás vagy látogató érkezése, és az sem fenyeget, hogy minden egyes csengetésre görcsbe ránduljunk.

Tápellátás elemmel vagy micro-USB-vel
A ház túloldalára helyezett csengő haszontalan. Nem korlátoz minket a két egység hálózati tápfeszültség-igénye. A csengő és a kiegészítő gomb is alkalmas vezeték nélküli tápellátásuk révén teljes körű működésre gyakorlatilag bárhol.

A legfontosabb paraméterek:

hatótávolság 100 m
a főegység tápellátása 3× 1,5 V AAA (nem tartozék)
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
vízálló gomb igen

Egyéb paraméterek:

másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 16
dallamok száma 38
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés az csengőn igen
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
tartalék (pót) nyomógomb komp. P5732T
a gomb tápellátása 1× 3 V CR2032 (tartozék)
a vevők száma a csomagolásban 1 db
maximális csengetési hangerő 90 dB
hangerőszabályzó igen, 4 szint
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
jelátviteli frekvencia 433 MHz

Vásárlói vélemények