Evolveo Sonix GSM egyszerűen telepíthető vezeték nélküli riasztórendszer
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
Pick Pack ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
Foxpost ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia 1 év
  • Sku EVOLVESONIX
Ár: 26 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termékleírás
Tulajdonságok:

Magas technológia a birtokának biztonsága érdekében. Az EVOLVEO Sonix kompakt vezeték nélküli GSM riasztó berendezés az ideális megoldás a lakosztályának, irodájának, garázsának, műhelyének, házának, villájának vagy áruházának a biztonságára. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően nem szükségesek a fúrások vagy a kábelezések, ami szükséges, csupán a vezeték nélküli érzékelők elhelyezése a felügyelt zónán belül vagy azon kívül, legfeljebb 80 méterre tőle. Ha a felügyelt zónába valaki behatol vagy egyéb biztonsági esemény születik, a rendszer SMS üzeneteket fog küldeni akár 5 előre meghatározott szám felé és hanghívásokat fog kezdeményezni. A riasztó berendezés kezelése egyszerű, ami szükséges az csupán az aktiválás / deaktiválás a távirányító segítségével, amely egy kulcstartóba van beépítve, a központi záras autókhoz hasonló módon.

A rendszer egy standard csomagban van szállítva, 4 magas minőség metál távirányítóval - a család összes tagja kap egyet a rendszer vezérlésére.


A csomag tartalma:

- 1 darab - GSM riasztó berendezés, központi egység, amely vezérli az összes érzékelőt a védett zónán belül, beindítja a riadót, a szirénákat és hívja az előre megadott hívószámokat
 
- 4 darab - magas minőség távirányító (kulcstartó) a riasztó berendezés be- és ki-kapcsolására
 
- 1 darab - GSM antenna, a GSM jel erősítésére
 
- 1 darab - vezeték nélküli PIR érzékelő beépített antennával, mozgások követésére
 
- 1 darab - vezeték nélküli mágneses érzékelő ablakra vagy ajtóra, beépített antennával, az ajtók és ablakok felügyeletére
 
- 1 darab - beltéri 110 dB-es mini-sziréna
 
- 1 darab - külső hangszóró
 
- 1 darab - főegység tápegység
 
- 1 darab - részletes kézikönyv könnyű beszereléshez és karbantartáshoz

Az EVOLVEO Sonix alkalmazás segítségével kényelmesen vezérelheti a rendszert az intelligens telefonjának érintőképernyőjéről, az alkalmazás letölthető lévén és a Google Play és az App Store portálokról.
Ez az alkalmazás csak egy kibővítés a maximális felhasználási élmény érdekében, a fő vezérlő egység a csomagban levő távirányító lévén.