Prezenter, pointer

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Baseus ACFYB-B0G Red Dot Wireless Presenter, piros lézerrel, Wi...
Ár: 4 190,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

A lézerpointer egy kis kézben tartható eszköz, ami fénycsóvát bocsájt ki. A fénycsóva jól látható, hiszen lézer világítja meg. A pointerekkel tökéletesen kiemelhetőek táblákon, képernyőkön szereplő pontok, így az átadni kívánt anyag is érthetőbbé válik.

A lézermutató tehát rendkívül hasznos eszköz, például jó, ha kéznél van, amikor előadásokat, tréningeket, megbeszéléseket vagy különféle órákat tartasz. Segíthet jobban kommunikálni az elképzeléseidet és bevonhatja a hallgatóságot is, ezáltal hatékonyabbá téve a prezentációt vagy az órát. A lézerpointerek emellett szabadidős célokra is használhatóak, ilyen lehet mondjuk a háziállatokkal való játék vagy az éjszakai égbolt csillagképeire való rámutatás. Fontos azonban, hogy a lézerpointereket, prezentereket felelősségteljesen használd és kerüld el, hogy a sugárnyalábot közvetlenül valaki szemébe irányítsd, mivel ez átmeneti vagy maradandó látáskárosodást, egyéb sérülést is okozhat.

Kínálatunkban kiváló pointerek közül válogathatsz, melyek nem csak magas minőséget képviselnek, hanem még dizájn tekintetében is mutatósak.