Braun Series 7 7840s Wet&Dry nedves - száraz elektromos borotva
Készlet info
Budapesti üzletünk
Rendelésre
Házhozszállítással
Rendelésre
Pick Pack ponton
Rendelésre
Foxpost ponton
Rendelésre
Ingyenes házhozszállítás
  • Garancia 2 év
  • Sku 7840s
Ár: 56 980,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Szépségápolás, Egészség
Típus
Elektromos borotva
Szín
Fekete
Üzemidő
50 perc
Töltési Idő
1 óra
Bruttó súly
0,6 kg
Üzemmód
Akkumulátor
Kivitel
Szitaborítású vágófejes
Nedves-száraz használat
Igen
Termékleírás

 

Nagyszerű érzékeny bőr esetén.
Érezze át a Braun teljesen rugalmas borotválkozási rendszerének élményét. Külön lebegő sziták és vágó a billenőfejen a hatékonyabb borotválkozás és a kisebb nyomás, kevesebb ismétlés, kisebb irritáció érdekében.

Igazodik a személyes bőrtípushoz és a borotválkozási stílushoz.
A személyre szabás gombjai megkönnyítik az 5 borotválkozási mód közül a kedvenc mód kiválasztását, az érzékenytől a turbó módig.

Intelligens Sonic technológia percenként 30 000 vágómozdulattal.
Négy speciálisan kialakított vágóelem. Sonic technológiával kibővítve alkalmazkodik szakállához. Percenként 160x ellenőrzi a szakáll sűrűségét. Extra teljesítményt nyújt ott, ahol arra a legnagyobb szükség van.

Egy mozdulattal elvégzi azt, amit mások csak kettővel.
Négy egyedi vágóelem. Mindegyik kifejezetten a különböző szőrtípusokhoz tervezve. Nem hagy ki egyetlen fekvő szőrszálat sem, miközben a bőréről is gondoskodik. Kevesebb mozdulat és kevesebb bőrirritáció.

8D rugalmas borotválkozási rendszer
A 8 irányba mozgatható billenő borotvafej a leginkább problémás körvonalakkal is megbirkózik. Egymástól függetlenül mozgó szitákkal és vágó elemekkel egy billenő fejre rögzítve a Micro- és MacroMotion kombinációjával. A bőrtől való távolság mindössze 0,05 mm.

Öblítse le folyó víz alatt.
A Braun Series 7 IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik - 5 méter mélyen a legkisebb probléma nélkül vízbe meríthető. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen mosható, így könnyedén megtisztíthatja folyó víz alatt.

Teljes feltöltés 1 órán belül.50 percnyi borotválkozás.
Erőteljes, memóriahatás nélküli Li-ion-os akkumulátor. Teljes feltöltés már 1 óra alatt, ami 50 percnyi borotválkozási időt biztosít.Egy 5 perces gyors feltöltés több mint elég egy egyszeri borotválkozáshoz.