Epilátor

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Braun SE3170 Silk-épil epilátor, 20 csipesz, 2 sebesség
Ár: 13 190,00 Ft
Raktárról azonnal
Braun Face SE810 Arcepilátor és Arctisztító, fehér
Ár: 16 950,00 Ft
Raktárról azonnal
Braun Silk-épil 5 SensoSmart Wet & Dry 5/500 epilátor, Li-Ion a...
Ár: 21 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Braun FaceSpa 851V 3 az 1-ben arcápoló szett arctisztító epilát...
Ár: 27 790,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Az epilátor segítségével több héten át simává teheti bőrfelületét, így megspórolhatja azt az időt is, amit a borotválkozással töltene el. A kis méretű elektromos gép forgó tárcsái gyökerestől szedik ki a szőrszálakat, ami egyeseknek kissé fájdalmas művelet lehet, de a végeredmény miatt mindenképp megéri. Az epilátorok kedvező áron szerezhetőek be, még a minőségibb darabok is megfizethetőek. A rendszeres használat ellenére a jó epilátor több éven keresztül képes hibátlanul működni, és tartós végeredményt biztosít. Legyen szó bármilyen típusúról, súlyra mindegyik könnyű, ezáltal hosszabb utazásokra is el lehet vinni. Az epilátorok kezelése egyszerű, extra takarítást sem igényelnek.

Az epilálásnak olyan a hatása, hogy a szőrszálak a későbbiekben kevésbé észrevehetően nőnek vissza, ez azért van, mert a szőrszálak gyökerestül kerülnek eltávolításra, így vékonyabb csúccsal, lágyabb formában kezdenek majd visszanőni.

Kínálatunkból számos epilátor közül válogathat, melyek mindegyike megbízható, tehát válassza bármelyiket is, garantált, hogy nem fog csalódni!